Tarvas alustas mängu suurepäraselt ning suutis peamiselt tänu Brandis Raley-Rossi suurepärasele esitusele võita poolaja 46:38. Selleks hetkeks oli Rossil kirjas 22 punkti ning meest ei suudetud pidurdada ka kolmandal perioodil - Tarvas kasvatas edu parimal hetkel 15 punktile ning ameeriklane lisas kontosse veel 10 silma.

Neljandal veerandajal hakkas Rock samm-sammult vahet vähendama ning tänu Janar Taltsi, Tanel Soku ning kümme sekundit enne lõppu viigikorvi tabanud Gert Dorbekile suudeti mäng viia lisaajale.

Lisaajal haaras Rock kiirelt Marek Doronini juhtimisel 7-punktilise eduseisu ning enam mängu käest ei andnud.

Rossi arvele kogunes mängu lõpuks 38 punkti ja 8 lauapalli. Rocki poolelt sai supermänguga hakkama Janar Talts, kes tõi 18 punkti ja 18 lauapalli. Tanel Kurbas lisas 17, Tanel Sokk 14, Marek Doronin 13 ja Gert Dorbek 11 punkti.

Mängu eel
Viimase omavahelise kohtumise võitis Tarvas 25. oktoobril 75:71 ning kirjutas Rockile turniiritabelisse viienda kaotuse. Pärast musta oktoobrit on novembrikuu kulgenud Rocki jaoks rõõmsamates toonides, sest kuuest mängust erinevates võistlusarjades on ette näidata 5 võitu ja vaid 1 kaotus.

Rakvere Tarval on samuti novembrikuust ette näidata vaid 1 kaotus, Balti liigas 12. novembril Utena Juventusele. Selle kõrval on 3 võitu BBL-is, 3 võitu Alexela Meistriliigas ning võit karikavaõistluste veerandfinaalis.