Valga ja Rakvere mängisid küllaltki võrdse avaveerandi, mis lõppes piirilinna 26:20 eduga.

Kohe teise veerandi alguses jõudis Tarvas veel kahe silma kaugusele, kuid siis läks Valga-Valka 16-2 vahespurdile ning 3.40 enne poolaja lõppu juhtisid võõrustajad 42:26.

Pärast 20. mänguminutit oli kodumeeskonna edu 51:34. Avapoolajal näitas suurepärast mängu Kristo Saage, kelle kontole oli kogunenud juba 24 silma, neli lauapalli, neli resultatiivset söötu ja kolm vaheltlõiget.

Kolmandal veerandil mäng palju ei muutunud ning Valga-Valka suurendas vahe isegi vahepeal 20 punktile. Tarvas ärkas veerandi poole peal ning jõudis juba 12 punkti kaugusele, kuid enne viimast neljandikku oli kodumeeskonna edu siiski 15 silma - 72:57.

Rakvere Tarvas ei visanud naljalt püssi põõsasse ning tuli vaikselt aga kindlalt ühe lähemale ja lähemale. Korra vähendas Rakvere vahe juba seitsmele punktile, kuid siis suurendas Valga eduseisu uuesti 13le neli minutit enne lõppu.

Andres Sõbra hoolealused ei jätnud jonni ning tänu tabavatele visetele ja Valga äkiliselt tekkinud ebakindlusele jõuti minut enne lõppu juba nelja silma kaugusele.

Pärast Rossi kahest, mis vähendas vahe neljale silmale 36 sekundit enne lõppu, tegi Valga pallikaotuse ning Ross sooritas kiirrünnakul kolmese, mis aga läks mööda. Sellega oli ka mängu saatus otsustatud. Lõppskoori vormistas Kristo Saage vabaviskejoonelt.

Saage viskas ka kohtumise parimana 37 punkti, hankis 7 lauapalli ja andis 7 korvisöötu, sooritas 5 vaheltlõiget ning tema vastu tehti 10 viga. Rakvere parim oli Brandis Raley-Ross 21 punktiga, Roberts Stumbris ja Reinis Strupovics lisasid 17 silma.

Audentese-TTÜ mängu parim oli Rait-Riivo Laane 19 punkti ja 9 korvisööduga. Kristjan Kitsingu arvele kogunes 17 punkti ja 8 lauapalli, Toomas Raadik kogus 16 punkti ja 7 lauapalli. Audentese parimad olid 16 punktiga Kregor Hermet ja 11 punktiga Kristian Kullamäe.

BC Valga-Valka/Maks&Mooritsale oli tänane võit üheksas 17 kaotuse kõrvale, millega asutakse tabelis seitsmendal kohal. Rakvere Tarvas on 11 võidu ja 15 kaotusega kuuendad. TTÜ KK korjas üheksanda võidu 19 kaotuse kõrvale ning ollakse kaheksandad, Audentesele oli tänane kaotus 28. ning platseerutakse üheksandal kohal.

BC Valga-Valka/Maks&Moorits peab järgmise koduse liiga mängu alles nädala pärast reedel, kui sõidetakse külla AVIS Raplale. Rakvere Tarvas sõidab teisipäeval külla Pärnu Sadamale. TTÜ KK kohtub teisipäeval võõral väljakul AVIS Raplaga. Audentese SG/Noortekoondis võõrustab samuti teisipäeval TLÜ/Kalevit.