Mängu käik:

Pärnu jäi kiirelt 0:11 kaotusseisu, kuid suutis avaveerandi lõpuks tabloole mängida 20:20 viiginumbrid. Teisel veerandil viskas Rapla vaid 9 punkti väljakuperemeeste 27 vastu ning vaheajale mindi seisult 47:29. Viimase veerandi võitis Rapla 25:12. Rapla võttis ohjad enda kätte 1.02 enne lõppu, kui Gert Dorbek nad hüppelt viskega 74:73 juhtima viis.

"Ilus algus ja täiesti lappama läinud teine veerandaeg. Muutsime vähe taktikalist poolt ja jumal tänatud, et võidu koju tõime," rääkis Rapla peatreener Aivar Kuusmaa. "Lasime Pärnul lubamatult palju lauas tegutseda. Pärnu oli meile ka eelmisel aastal ebamugav vastane. Nad vahetavad hästi palju ja lõhuvad liikumisi. Teisel poolajal võtsime kasutusele lihtsamad asjad ja toimis paremini."

Nolan Cressler viskas võitjate parimana 24 punkti, Pärnu edukaim oli sama punktisummaga Mihkel Kirves, kes noppis ka 15 lauapalli.

Raplale oli see alanud hooajal ühe kaotuse kõrvale kolmas võit, Pärnule kolmas järjestikune kaotus. Teisipäeval on samad võistkonnad vastamisi Balti liigas.