Kuna Ronaldas Rutkauskase jalg ei andnud mehele enam päevagi rahu, otsustasid arstid, et noor mängumees peab siiski operatsioonile minema, teatab Pärnu klubi koduleht.

Rutkauskas liitus Pärnu meeskonnaga küll alles oktoobri lõpus, kuid käesoleval hooajal pärjati ta Balti Liiga kuu parimaks mängijaks ja põhihooaja parimaks lauavõitlejaks.

Pärnakatele tuttav Miljkovic liitub treeningutega aga juba homme.

“Hooaja alguses olin Serbias ning sain pakkumise Kreekasse. Jäin sinna vaid mõneks ajaks, agent tegeles parema klubi otsimisega ja liikusin Slovakkiasse,” oli Miljkovic oma viimase otsusega rahul. “Sain häid mänge ja liiga oli hea, paar päeva tagasi kaotasime mängu, mis võinuks meid viia edasi,” rääkis serblane, kellel oli pakkumisi veelgi, kuid otsustas siiski tulla Pärnusse.

Treener Heiko Rannula sõnul ei hakanud nad riskima ja võtsid juba teada-tuntud mehe, kelle meeskonda sulandumine ei peaks kaua aega võtma: “Ta saab teise võimaluse, kuna eelmine hooaeg lõppes vigastusega, peaks tal motivatsiooni olema küll.”

Mullu mängis serblane Pärnu eest kaasa 30 mängus keskmiselt 28 minutit ning kirja läks keskmiselt 12,2 punkti, 7,8 lauapalli, 0,8 korvisöötu ja 1,4 blokki.