Hiljuti Venemal Saaratovi vastu head viskekindlust näidanud Rock jätkas sama hooga ka Pärnus. Avaviisik tegi peaaegu perfektse esituse, kui kuue minutiga toodi 27 punkti ja seejuures tehti väljakult vaid kaks möödaviset. Veerandaja lõpuks oli tartlased ees juba 35:9 ja Rock tabanud kaugviskeid seitsmest kuus.

Teisel veerandajal rünnakuhoog küll pisut vaibus, aga ühtlaselt hästi sekkusid pingilt vahetusmängijad. Ainsana sai puhkepäeva Avtodori vastu suurima skoori kogunud Gert Dorbek. Poolajaks juhtis TÜ/Rock 57:24.

Riietusruumist tuli aga paremini välja kodumeeskond ja vahet oluliselt suuremaks ei lastud, küll aga eriti väiksemaks see ka ei läinud. TÜ/Rocki poolelt jätkas head minekut Timo Eichfuss. Kolmanda veerandaja lõpetas Marek Doronini korv, mis tegi seisuks 77:48.

Pisut logiseva kolmanda veerandaja järel said tartlased oma kaitse taas korda ja viimasel neljandikul hoiti pärnakad vaid 10 punkti peal, samas kui ise skooriti 22 ja nii kirjutati Alexela KML tabelisse võit skooriga 98:58.

Kõik TÜ/Rocki eest platsil käinud 11 meest said ka käe valgeks. Enim kogunes punkte Eichfussi kontole – 22 punkti ja kuus lauapalli. Kolm kaugviset tabanud Valmo Kriisa lõpetas 13 punkti peal. Samuti kolm kaugviset sisse saanud Tanel Sokk viskas 11 punkti. Võrdselt 10 punkti tõid Augustas Peciukevicius ja Joosep Toome. Meeskonna parim lauavõitleja oli Karolis Petrukonis kaheksa lauapalliga, Rock võitis lauavõitluse 42:26.

KK Pärnu parim oli leedukas Ronaldas Rutkauskas 14 punkti ja seitsme lauapalliga. Elgar Tamsalu ja Silver Leppik viskasid võrdselt kaheksa punkti.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tegi meeskond väga ladusa esituse. „Meie poolt taas uskumatult hea algus ja mäng oli põhimõtteliselt kolme minutiga läbi. Kindlus kandus edasi ka ülejäänud mängule. Harva juhtub selliseid mänge, mis kohe alguses otsustatud saavad, aga täna selline oli. Need, kes teisipäeval euromängus hiilgasid, said pisut puhata ja au kõikidele meestele, et selline ladus mäng lõpuks välja tuli.“

TÜ/Rockil on nüüd Alexela KMLis kirjas 20 võitu ja viis kaotust. Võite on küll sama palju kui tabeli liidril Kalev/Cramol, aga üks kaotus enam annab tabelis teise positsiooni. KK Pärnu on 9 võidu ja 10 kaotusega viiendal tabelireal.

TÜ/Rocki ootab järgmisel nädalal ees mäng Hollandis, kui teisipäeval 27. jaanuaril mängitakse Den Boschi Shoetersi meeskonnaga. Taas kodus mängib Rock 3. veebruaril kui esimeses Balti liiga playoffi mängus kohtutakse Prienai Rudupisega.