Rock tegi asjad selgeks kohe avaveerandil, juhtides kümne minuti järel 31:9. Poolajaks kasvas eduseis 62:19-le, viimasele perioodile mindi 85:29 eduseisus.

Rocki poolelt said käe valgeks kõik mängumehed, parimatena tõid Timo Eichfuss 19, Tanel Kurbas 16, Kristen Meister ja Karolis Petrukonis 13 punkti. Audentese parim oli 8 punkti ja 7 lauapalliga Karl-Robin Jürjens. Tormi Niits ja Mikk Päeske lisasid 6 silma.

Rockil on tabelis nüüd 19 võitu ja 5 kaotust, mis annab Kalev/Cramo (18-4) järel teise koha, teatab basket.ee. Rock alustas 2015. aastat 12-punktilise võiduga põhirivaali Kalev/Cramo üle, teisipäeval kaotati FIBA EuroChallenge'i sarjas 62:71 Fraport Skylinersile.

Uuel nädalal ootab Rocki ees reis Venemaale, kui 20. jaanuril kohtutakse Saraatovis kohaliku Avtodoriga.

Audentese sG/Noortekoondis on selle aastanumbri sees pidanud Alexela meistriliigas ühe kohtumise, kui esmaspäeval mängiti Kalev/Cramoga ning valitseva Eesti meistri võidunumbriteks kirjutati 102:46. Võrreldes novembris toimunud esimese omavahelise mänguga oli kaotus 20 punkti väiksem.

Tartus mängisid meeskonnad novembri keskel ning siis võitis TÜ/Rock Noortekoondist 121:61.

Reedel on taas võimalus kahel õnnelikul pealtvaatajal osaleda Alexela Sopsuvõistlusel, mille peaauhinnaks on reis Riiga EuroBasket 2015 alagrupiturniirile Eesti rahvusmeeskonnale kaasa elama.