TTÜ võitis poolaja 49:43, kuid kolmandal veerandil tegi Noortekoondis head tööd ning 25. minuti kaotusseisust 50:60 tuldi mõni minut hiljem viigini 62:62. Viigi tõi tabloole Ron Arnar Pehka kaugvise 28. minutil. Veel minut hiljem viis Carlos Jürjens vabavisetest Audentese isegi ette 66:63.

Otsustava veerandaja võitis TTÜ 30:20. Kuid see vahe, mis võiduks vajalik, ei saabunud TTÜ jaoks kergelt ega kohe. Veel 5.20 enne kohtumise lõppu vähendas Siim-Markus Posti kolme vahe Audentese poolt vaadates 78:83-le, kuid Rait-Riivo Laane kolmene ning täna pidurdamatus hoos olnud Toomas Raadiku kaks punkti käristasid vahe turvaliselt taas kümne peale. Sellest AUD enam mängu tagais ei tulnud.

Noortekoondise tänaseid liidreid Kregor Hermet (pildil) sõnas: "Olude sunnil olime täna ainult üheksakesi ja pikkasid mehi meil nappis, mis tähendas, et ka meie lühikesed mängijad pidid korvi all TTÜ pikkadega tublisti rabelema ja eks see ka raske oli meie jaoks."

Hermet jätkas: "Aga kõik läksid mängule hea häälestusega ning me võitlesime algusest peale kõvasti ning kuni neljanda veerandajani kulges mäng täiesti punkt punktis. Lõpuks nad lisasid natuke agressiivsust ja eks me natuke väsisime ära ja hakkasime riske võtma. Kahjuks lõpus nad ikkagi jäid meie jaoks püüdmatuks, kuid kiidaksin ikkagi meie poisse, eks järgmine mäng proovime jälle paremini. Lauas jãime ka kokkuvõtvalt öeldes hätta."

Võitjate tõrvikukandja Toomas Raadik võttis kokku: "Nad mängisid innukalt ja enesekindlalt. Iga kord kui me väikse vahe jõudsime sisse teha, suutsid nad jälle kaugviske tabada või mõne lihtsa korvi saada. Proovisime mängida võimalikult agressiivselt ja sealt tuli ka eksimusi kaitses. Nemad aga kasutasid kõik võimalused ära, mis me neile oma eksimustega andsime."

Oma mavrokefalidisliku statistika (31p+15lp) kohta lausus Raadik vaoshoitult: "Minu jaoks on peamine, et meeskond võidab ja üritan endast parima anda selle jaoks."