Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejevi sõnul otsustas ettevõte äsja lõppenud kolmeaastase sponsorlepingu järel panuseid veelgi tõsta ning sõlmida alanud hooajast TÜ/Rockiga juba suursponsorlepingu.

"Nende aastatega, mil Triobet on TÜ/Rocki klubi sponsor olnud, on meeskond end igati tõestanud ning teiste saavutuste seas võidelnud välja ka Eesti meistritiitli. See on meeskond, kelle koefitsiendid on tugevad. Usume, et TÜ/Rock jätkab võidukursil ja esindab Eestit edukalt nii kohalikel, Balti liiga kui ka FIFA Europe Cup mängudel. Triobetil on hea meel panustada meeskonda sellel teekonnal suursponsorina," lausus Ulejev.

Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor Andres Ottenderi sõnul rõõmustab TÜ/Rock korvpallimeeskonda senise koostööpartneri jätkamine.

"Nüüd sõlmitud kolme aasta pikkune suursponsori leping suurendab meie koostöö mahtu veelgi. Triobet on kindel ja usaldusväärne partner ning kannab samu väärtusi, mis meie meeskond ja teised meie olulisemad toetajad nagu Tartu linn, Tartu Ülikool ja Saku Õlletehas. Nende toetus aitab TÜ/Rockil püüda järgmisi võite ja liikuda kindlamalt oma eesmärkide poole," ütles Ottender.