TLÜ/Kalevile tõi lõpusekunditel võidu Johnny Berhanemeskel tabava kaugviskega. Tema oligi 28 punktiga võitjate parim. Raplale tõi Maurice Kemp 21 silma (Mängu statistika).

Kodumeeskond juhtis 2.33 enne normaalaja lõppu Zachary Atkinsoni pealtpaneku järel seitsme punktiga, kuid järgneva kahe minutiga tegi Rapla 7:0 spurdi ja jõudis viigini 80:80. Meeskondade viimased rünnakud enam edu ei toonud - eksisid Thomas Droney ja Kemp - ning see tähendas, et ees ootas lisaaeg.

TLÜ/Kalev asus lisaajal juhtima, ent nende edu sulas ning kui lõpuvileni jäi minut, surus Indrek Kajupank palli korvi, viies Rapla 88:87 juhtima. Berhanemeskel eksis järgmisel rünnakul kaugviskel, kuid lauapalli hankinud Martin Paasoja tegi kohe pallikaotuse otsa. TLÜ/Kalevil jäi mängu päästmiseks aega 14 sekundit ja sellega saadigi hakkama - Berhanemeskel saatis lõpusekunditel korvi kaugviske. Rapla viimasel rünnakul Brooksi vise enam rõngasse ei jõudnud.

TLÜ/Kalev kindlustas tänase võiduga kolmandat kohta - neil on tabelis 14 võitu ja 10 kaotust. Rapla (14-12) on neljas (Turniiritabel).

Mängu tipphetked:
Vaata intervjuud Reimo Tammega: