Kohtumine kulgeski viimase veerandi keskpaigani võrdselt. Kuid enamuse ajast sündmusi kergelt dikteerinud TTÜ KK hakkas tasahilju väsima ning lõpus palju energilisem olnud Rapla tegi paari minutiga vahe kümnepunktiseks ja sinna see jäigi.

Lõpupoole Rapla enam mööda eriti ei mõistnud visata, kuid suuresti oli see ka TTÜ teene, kel jalgades enam värskust polnud.

Viimase veerandi algul püsis TTÜ ees 59:58, ent Devin Brooks neli ning Kristjan Voolaiu viis punkti viisid külalised paari minutiga ette 60:67, kohe otsa lisas Thomas van-der-Mars veel kaks silma ja rong hakkaski kodumeeskonna jaoks ära sõitma.

Rapla valitses hoolimata mitte kõige paremast koosseisulisest olukorrast ka lauda. Ka oli TTÜ üheks probleemiks võitluspallide kaotamine - lahtised pallid, nagu Rait Käbingi pärast mängu mainis, langesid Rapla saagiks.

Kristjan Kitsing tegi tubli etteaste eelkõige rünnakul (21p), tabades kaugelt 6st 5, kuid kaitses jäi tema abist van-der-Marsi takistamisel väheks. Samas tuleb TTÜ kohta öelda, et vahetusest tuli vaid kolm silma.

Tarvas võitis ülisuurelt Audentest, Jõesaarelt 37 punkti

"Ei olnud meil täna kerge mäng. Huvitav, et TTÜ-ga ei jookse meil mäng see hooaeg hästi. Neil viskavad neli-viis enam-vähem ühe pikkusega meest väljast korralikult. Meie uus mees Thomas van-der-Mars nägi seda satsi esimest korda. Me ei teinud ka seekord vastase vastu videoskautingut, sest keskendusime rohkem Jekabpilsi mängule. Rõhusime seekord rohkem oma mängule ja jätsime vastase unarusse. Esimesel poolajal karistas TTÜ meid sellega ära. Teisel poolajal tegime omad korrektiivid ja saime rütmi kontrolli alla. Saime punkte nii väljast kui seest ning oma kaitse pidama," kommenteeris Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.

TTÜ juhendaja Rait Käbin ei tahtnud palju vabandusi otsida. "Nii kaua kuni jõudu jätkus ja värkust jalgades oli, püsisime mängus. Ei tahaks millegagi välja vabandada - parem meeskond võitis. Saime viimasel veerandil rünnakul küll palju korve, aga ei suutnud enam kaitses võrdväärselt vastu seista. Kripeldama jäävad lahtised pallid, mille pärast Rapla mehed rohkem võitlesid. Lauapalli saime küll kõvasti tappa, aga ka seal oli palju tahtmises kinni," sõnas Käbin.

Teises tänases kohtumises ei jätnud Rakvere Tarvas Audentese SG/Noortekoondise vastu mingeid agasid õhku. Võitnud avaveerandi 34:12, lõppes poolaeg numbritega 63:32. Lõppskoor 124:57 (!), mis on kindlasti Tarva hooaja rekord. Üleplatsimehena viskas 37 punkti Janari Jõesaar.