Viimaseks jäänud kohtumises säras Rapla ridades Dominique Hawkins, kes kogus lõpuks 29 punkti. Eriti vajalikud punktid tõi ta meeskonna jaoks lisaajal.

Kahekohalise punktiskoori sai Rapla poolel kokku veel Domagoj Bubalo, tema arvele jäi 14 silma.

Pärnu resultatiivsemad olid Mihkel Kirves 23 ja Siim-Markus Post 20 punktiga.

Kui pronksmedalid on tänavu jagatud, siis finaalseeria veel käib. Seal juhib nelja võiduni mängitavat seeriat 3:0 BC Kalev/Cramo.

KOMMENTAARE III. MÄNGU JÄREL

Siim-Markus Post: „Nad muutsid teisel poolajal oma kaitset, tulid kõrgemalt ja agressiivsemalt peale. Kolmanda veerandaja alguses saidki nad tänu sellele paremini käima ja kerge edu sisse. Hawkins oli nii rünnakul kui kaitses päris hea.”

Heiko Rannula: „Kui suurt pilti vaadata, siis kõigis meie mängudes on otsustavaks saanud see, kes kolmandal veerandil paremini minema saab ja edu sisse mängib.Täna said nemad paremini hakkama kolmandal veerandil ja tegelikult üleüldse olid nad terve kohtumise kokkuvõttes paremad.

Vaja on nüüd meil koguda end. Neli-viis meest peavad hakkama taas korraga õnnestuma, siis saame võrdelt mängida ja võidule mõelda.

Minus on küll usku, et suudame seeria Raplasse veel tagasi tuua.”

Sven Kaldre: „Suutsime tänu Dominique`ile mängu kiireks ajada. Tema tagasitulekuga on meie mäng muutunud selgelt kiiremaks, meeskondlikumaks ja loogilisemaks. Pärnut vedas esimesel poolajal kõvasti Siim-Markus Post, kes kohati väga raskeid viskeid tabas ja neid mängus hoidis. Kolmandal veerandajal saime õnneks omad asjad tööle ja pärast seda oli rohkem hoidmise värk.”

Aivar Kuusmaa: "Loodan, et kui teisipäeval nüüd Hawkins on rivis ja samamoodi jätkab, saame taas teha korraliku mängu, sedakorda siis Pärnus. Gerdil (Dorbek – toim.) sai viga hüppeliiges. Eeldan, et ta ei saa teisipäeval osaleda. Pean arvestama selle variandiga.

Seetõttu pean ilmselt nihutama Kaju kolme peale ja tooma Voolaidi rotatsiooni. Samas jättis ka Põldoja täna väga positiivse mulje. Esmaspäeval tulema taas kokku, õhtul on treening, eks siis oleme targemad, kas Gert saab mängida või mitte.”