8-aastaselt korvpalliga algust teinud Milka jõudis korvpalli juurde isa õhutusel. 13-aastaselt kolis ta koos perega USAsse, et noorele pallurile parimad korvpallivõimalused luua. Ülikoolikorvpalli NCAA teises liigas The College of Saint Rose Golden Knights’is mängides oli ta üks põhimängijaid, visates nelja-aastase karjääri keskmiselt 13,7 punkti ja võttes 8,5 lauapalli.

Pärast ülikooli kolis Milka tagasi Leetu ning pallis ühe hooaja Tonybet Prienu ridades. Eelmist hooaega alustas ta hoopistükkis Jaapanis Hiroshima Dragonfliesi juures, kuid tuli käesoleva 2016. aasta jaanuaris Eestisse TLÜ/Kalevisse. Tagasi Baltikumis näitas mees end suurepärasest küljest, tõustes kiirelt üheks „väikse Kalevi“ liidriks ning aidates nad põhiturniiri lõikes kolmandale kohale. Ehkki pronksiseerias tuli alla vanduda AVIS Raplale, näitas nii TLÜ/Kalev kui ka Milka isiklikult väga südikat võitlust. Hooaja lõpuks oli Milka toonud keskmiselt 17,3 punkti ja võtnud 7.7 lauapalli.

Milkat on mitmed endised treenerid kiitnud kui väga töökat ja võitluslikku mängijat, kelle eesmärk on paraneda iga päeva ja treeninguga.

„Meil oli tugevat meest eesliini vaja ning Milka näitas selles aspektis eelmisel hooajal väga soliidset mängu. Me teame, mida temalt oodata ja vaatamata oma tsentri kohta lühikesele kasvule ta on väga kõva võitleja ja mängib arukalt. Loodame, et ta tuleval hooajal meie eest sama hästi ja pareminigi mängib, kui möödunud hooajal meie vastu,“ ütles uue mängija kohta kommentaariks Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe.

Tartusse on Milkat oodata augusti teises pooles, mil peaks saabuma ka Tartu teised leegionärid Venky Jois ja Mandell Thomas.