Terve kohtumise jooksul juhtohje hoidnud Pärnu tegi enda elu keerulisemaks teisel poolajal, kui TTÜ aina lähemale lasti ja 3 minutit enne lõppu eduseis vaid 67:65 peale sulatati. Lõpuhetkedel olid aga ikkagi kindlamad suvepealinlased ja seega sai nende hea hoog meistriliigas jätku.

Suurepärase mängu tegi Pärnu poolelt Andrew Warren, kes oma nimele 31 punkti ja 7 lauapalli sai. Silver Leppik ja Robert Valge toetasid teda vastavalt 14 ja 11 silmaga. Kaksikduublile oli lähedal Rain Raadik, kelle nimele lõpuks 9 lauapalli ja 8 punkti jäi.

TTÜ parim oli 21 punktiga Kiur Akenpärg. Kahekohalise arvu punkte viskasid veel Kristjan Kitsing (17), Toomas Raadik (13) ja Mooses Kaja (12). Kõik mehed võtsid maha ka 6 lauapalli. Omapärast rida jätkas Rait-Riivo Laane, kelle arvele samuti 6 lauapalli kogunes. Lisaks sai mängumees kirja 12 resultatiivset söötu.

Tänase kohtumise puhul oli kahtlemata huvitav ka asjaolu, et vastasmeeskondades said üksteisega mõõtu võtta Toomas Raadik ja Rain Raadik ning platsi kõrval Rait Käbin ja Mait Käbin. Vähemalt täna võisid rõõmsamatena koduteele asuda Pärnu Sadama mehed Rain Raadik ning Mait Käbin.