Viimaseks jäänud kohtumises säras Rapla ridades taas Nolan Cressler, kes viskas 31 punkti. Dominique Hawkins lisas 20 ja Indrek Kajupank 11 silma. Kaotajate resultatiivsemad olid Kayel Locke 19 ja Kiur Akenpärg 16 punktiga.

Rapla kohtub nüüd poolfinaalis Tartu Ülikooliga. Esimene mäng peetakse kolmapäeval Tartus.

Teise finalisti selgitavad BC Kalev/Cramo ja Pärnu Sadam. Avamäng toimub teisipäeval Tallinnas.

Enne mängu:

Seerias üllatuslikult 2:0 edu sisse saanud Kalev ei ole suutnud kolmandas ega neljandas mängus seeriat ära lõpetada, kuigi neil oli kolmandas kohtumises selleks reaalne võimalus. Neljandas mängus sai favoriidiseisuses Rapla aga juba päris kindla 93:64 võidu.

Rapla pidi kaks esimest mängu pidama ilma oma skooriliidri Nolan Cresslerita, ent on mõlemad kohtumised, kus Cressler on osalenud, võitnud. Selles seerias on end heast küljest näidanud ka teine ameeriklasest tagamees Dominique Hawkins, kel jäi neljandas mängus vaid õige pisut puudu kolmikduublist - Hawkinsi arvele jäi 19 punkti, 8 lauapalli ja 8 korvisöötu.

Kas Cressleri tagasitulek viib Rapla ka täna suurele võidule ja poolfinaali Tartu Ülikooli vastu või suudab Gert Kullamäe juhendatav Kalev/TLÜ veel korra üllatada? Kohtumine Raplas Sadolini Spordihoones algab kell 18.00 ning Delfi TV näitab seda otseülekandes.