Mõlemad senised tänavuse hooaja kohtumised TTÜ vastu võitnud Tarvas alustas täna äärmiselt ebaõnnestunult, kaotades avaveerandi koguni 7:28 (!). Poolajavileks vähendas kodumeeskond kaotusseisu 35:44-le ning kolmanda veerandi lõpuks pääses Tarvas juba juhtima 58:56.

Viimane veerand kulges punkt-punkti mänguna ning normaalaja lõpuks olid tablool viiginumbrid 78:78. Lisaajal oli juhtivaks pooleks TTÜ, kelle võidukorvi tõi Jaan Puidet, kes tabas 17 sekundit enne lõppu mõlemad vabavisked. Tarval oli veel lõpusekunditel võimalus võit võtta, kuid siis eksisid nii Brandis Raley-Ross kaugviskel kui Janis Umbraško lähiviskel.

Kiur Akenpärg tõi TTÜ-le 17, Toomas Raadik 16 ja Kristjan Makke 15 punkti. Tarva poolel viskas Reinar Hallik 23 punkti, tabades samas 13-st kaugviskest vaid 4. Raley-Rossi arvele kogunes 22 silma, 10 lauapalli ja 9 resultatiivset söötu.

Turniiritabelis paikneb Rakvere Tarvas endiselt neljandal kohal 16 võidu ja 11 kaotusega. TTÜ on seitsmendal positsioonil 8 võidu ja 18 kaotusega.

Vaata mängu tipphetki:
Mäng täispikkuses: