Tarva vedas võidule David Haughton, kelle arvele kogunes 24 punkti kõrval ka 13 lauapalli. Siim-Markus Post ja David Byrd lisasid mõlemad 15 silma.

Pärnu parimana sai Edvinas Šeškus kirja 20 punkti ja 7 lauapalli, Vaidotas Volkus kogus 13 silma.

Kohtumise tipphetked:

Kohtumine täispikkuses:


Enne mängu:

Pärnu üheks eeldatavaks liidriks peaks kujunema Tartust toodud 21-aastane Saimon Sutt. Meeskonna eelmine vedur, 19-aastane Robert Valge liitus suvel Hispaania esiliigaklubiga. Pärnu palkas algavaks hooajaks ka kaks leegionäri, leedulased Vaidotas Volkuse (31) ja Edvinas Seskuse (21).

"Ega nad mingid superstaarid ole, rohkem meeskonnamängijad. Võib-olla Seskus on isegi rohkem selline võimalik üllataja. Ta on Lietuvos Rytase noortemeeskonnas kaks hooaega mänginud, aga sai siis vigastada. Nüüd saime ta endale ja loodame, et temalt võib tulla korralikke mänge," ütles läinud reedel Alexela Korvpalli Meistriliiga hooaja avaüritusel Pärnu peatreener Heiko Rannula.

Mis Rakverel vastu panna on? Andres Sõber tunnistas, et meeskonna eelarve pole enam see, mis ta oli parematel aegadel, aga klubi noori vaadates lööb silm särama küll, pidades eelkõige silmas kontrollmängudes tublisti skoori teinud 17-aastast Sten Saaremäeli ja 19-aastast Siim-Markus Posti. Tarvast tugevdavad kaks leegionäri - juba varasemast tuttav David Haughton ja teine ameeriklane Marcus Bird. "Jään esialgu raudselt kahe leegionäri juurde, sest ma tahan proovida ja olla sellises olukorras, kus noori saab kõvasti mängitada," ütles Sõber.