Mängu kohta väärib mainimist ka fakt, et kui esimese poolaja lõpuni oli jäänud veel 55 sekundit, läksid Valga Spordihallis tormi tõttu tuled järsku kustu ja seeläbi jäi saal korra kottpimedaks. Kohtumise katkestamise hetkel põlesid tablool Rakvere 51:49 juhtnumbrid. Umbes 10-minutilise pausi järel sai mäng siiski taas jätkuda ja poolajale mindi juba 51:51 viigiseisul.

Neljandale veerandajale läks Rakvere 2-punktilise eduga, kuid sealt edasi enam lühikese pingiga Valga-Valkal püssirohtu ei jagunud ja lõpuks tuli vastu võtta kindel 82:104 kaotus. Statistika poolelt tasub välja tuua veel see, et mõlemad meeskonnad lustisid täna korralikult kaare tagant, tabades kahe peale koguni 28 kaugviset (Valga 35-15, Rakvere 25-13).

Võitjate poolelt kerkiski kolme tabatud kolmesega resultatiivseimaks Maksim Kovacevic, kelle nimele lõpuks 19 silma jäi. Radomir Marojevic abistas teda 18 punktiga, Roberts Stumbrise ja Reinis Strupovicsi saldole kirjutati vastavalt 16 ja 15 silma.

Kodumeeskonna parimana viskas 21 punkti Viljar Veski. Vanameister pidi täna korvi all seda jõulisemalt võitlema, et kaks teist Valga-Valka pikka mängumeest - Jurijs Aleksejevs ja Jekabs Rozitis - jäid täna vigastusega platsilt eemale. Hästi panustasid skooritegemisse ka kaks teist igiliikurit Kristo Saage ja Valmo Krisa, kes vastavalt 19 ja 14 punkti viskasid. Kahe peale saadeti läbi rõnga ka 7 kaugviset.