Vahe kärises sisse teisel veerandajal, mille TLÜ/Kalev enda kasuks kallutas 25:12. Kolmandal veerandajal kasvas vahe juba 20 punkti peale, kuid TTÜ ponnistas vapralt edasi. Mõni minut enne kohtumise lõppu suudeti tulla 7 punkti peale, aga kehv visketabavus enamat ei võimaldanud.

TTÜ resultatiivseim oli 21 punktiga Kristjan Makke.

Eelinfo:

Nii TLÜ/Kalev kui TTÜ kaotasid oma viimase mängu suurfavoriitidele - TLÜ/Kalev jäi teisipäeval kodusaalis alla Kalev/Cramole ning TTÜ pidi tunnistama TÜ/Rocki paremust.

Meeskonnad on sel hooajal korra koduses meistriliigas juba omavahel mänginud, kui 5. oktoobril kohtuti hooaja avamängus, teatab basket.ee. Sellest mängust väljus võitjana TTÜ võistkond, alistades Kalevi tulemusega 79:64. Novembri keskel Balti liiga raames peetud kohtumises võttis TLÜ/Kalev minirevanši, alistades TTÜ 72:54.

Selle nädala alguses on Kalevi meeskonnas toimunud muutused. Nimelt liitus meeskonnaga kaks uut mängijat – serblasest äär Nikola Kuga ning Tiit Soku korvpallikooli kasvandik Egert Haller. Mõlemad tegid oma debüüdi teisipäeval BC Kalev/Cramo vastu, milles Kuga viskas 10 punkti ning Haller lisas omalt poolt 6 punkti. Kindlasti on need mängijad Kalle Klandorfi poolt juhendatavale tiimile vajalikud ning täna on oodata põnevat kohtumist.