Valga/Valka resultatiivsemad olid Martins Berkis 26 ja Viljar Veski 12 punktiga. Pärnut ei päästnud ka Andrew Warreni 31 punkti ja 11 lauapalli, samuti kaksikduubli teinud Paulius Petrilevicius lisas 10 silma ja 10 lauapalli.

Rakvere Tarvas alistas täna 70:61 TTÜ, kes oli teisipäeval võitnud üllatuslikult TÜ/Rocki. Reinis Strupovics tõi Tarvale 23 punkti ja Kristjan Kitsing TTÜ-le 15 punkti.

Tarva peatreener Andres Sõber kiitis võidu järel vastasmeeskonda: „Võit oli kõige magusam selle asja juures, väga pingeline mäng oli kogu 40 minutit. TTÜ pani tõesti vägeva mängu, ega me palju kehvemad ka ei olnud arvestades, et TTÜ alistas Rocki ära. Aga lõpus natukene pikema pingiga surusime nad ära.“

TTÜ KK korvpallur Kristjan Kitsing: „Kogu mäng oli tasavägine, aga kolmandal veerandil hakkasid kaugelt paugutuma ja siis polnud nagu midagi teha. Endal rünnak ka ei sujunud ja see kolmanda veerandi lõpp, tabasid kaks kolmest lõpus, see oli selline murdehetk.“

Tabeli keskel on nüüd seis väga tihe: Tarval ja Valga/Valkal on võrdselt 5 võitu ja 6 kaotust, millega jagatakse 5.-6. kohta. Neile järgnevad Pärnu (4-6) ja TTÜ (3-10) (Tabeliseis).

Valga-Pärnu mängu tipphetked: