Kohtumist alustas täpse kaugviskega TTÜ, millele kodumeeskond TLÜ/Kalev vastas kohe 12:0 vahespurdiga, haarates juhtpositsiooni enda valdusesse. Vahe püsis kindlalt veerandaja lõpuni, mille järel juhtis Kalev 19:11. Teisel veerandil aga pooled vahetusid. TTÜ leidis oma mängu ning 14:2 vahespurdiga jõuti viigini. Seejärel jätkus tasavägine mäng ning kumbki meeskond ei suutnud poolajaks oma paremust täielikult maksma panna. Kerge eduseis pikemale pausile minnes oli siiski kodumeeskonnal, seisuks 64:59.

Teisel poolajal jätkus pingeline heitlus. Kumbki meeskondadest ei suutnud kolmanda veerandaja algul oma paremust maksma panna, veerandi lõpuminutitel oli aga kindlam kodumeeskond, kes tegi 8:2 vahespurdi, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 52:45. Viimasel veerandajal juhtis mängu Kalev, kuid TTÜ ei olnud nõus nii lihtsalt alla andma. TTÜ mängumehed võitlesid jõudsasti, kuid kaugemale kui 2 punkti ei jõutud. TLÜ/Kalev võttis Alexela KML-is kolmanda järjestikuse võidu tulemusega 71:65.

Vaata täispikkuses:

„Meeskond on stabiliseerunud. Meil tulevad rasked mängud Rakveres ja Valgas, eks seal näeb kuidas läheb. Mul on hea meel, et me suudame natuke kaarte segada ja teised meeskonnad peavad nüüd meiega taas rohkem arvestama,“ rääkis TLÜ/Kalevi peatreener Kalle Klandorf Delfi TV eetris. „Uus mees peaks laupäeval mängima, aga kas ta hetkel olulist abi suudab anda, seda ei oska öelda. Vaatame, palju ta meid aidata suudab,“ sõnas ta uusima mängumehe kohta, kes peaks oma debüüdi TLÜ/Kalevi särgis tegema juba laupäeval.

Taas oli heas hoos TLÜ/Kalevi mängumees Robertas Grabauskas, kes viskas 21 punkti ja korjas lauast 15 palli. Thomas Droney lisas 18 ning Reimo Tamm 16 punkti. TTÜ poolelt tõid Kiur Akenpärg 20, Andrew Arnold 12 ja Kristjan Makke 10 silma.