Kalevile tõid võidu Rain Veidemani vabavisked 13 sekundit enne lõppu. Tartlaste viimasel rünnakul mängiti Reinar Hallikule, kelle kaugvise ei tabanud.

Kalevi resultatiivsemad olid Rolands Freimanis 16, Gregor Arbet 14 ja Shawn King 11 punktiga. Rockile, kes kaotas viimase veerandi keskel vigastuse tõttu Brian Harperi, tõid Tanel Sokk 17 ning Tanel Kurbas ja Evaldas Žabas võrdselt 13 punkti. Kui avamängus kaotas Rock lauavõitluse suurelt, siis täna oli selles osas seis võrdne (33:32 Kalevile).

Mängu avaveerand kulges tasavägiselt ja lõppes Arbeti lõpusekundi tabava kaugviske järel Kalevi 22:18 juhtimisel. Teisel neljandikul oli enamus aega mõnepunktises eduseisus Rock, ent poolajavileks olid numbrid 41:40 Kalevile.

Kolmandal veerandil hoidsid külalised Kalevi vaid 11 punkti peal ning neljandiku lõpuks juhtis Rock 57:52. Viimase veerandi teiseks minutiks pääses Tartu meeskond juba kaheksa punktiga juhtima (60:52), ent otsustavat spurti tartlastel teha ei õnnestunud. Veerandi keskel tabas Rocki valus löök, kui Harper sai vigastada ja lahkus platsilt longates.

Kalev jõudis viigini (67:67), kui mängida jäi 1.55. Lõpuminuti alguses viis Freimanise kahepunktivise kodumeeskonna üle pika aja ette - 69:68. 35 sekundit enne sireeni tabas Tanel Sokk kahest vabaviskest ühe ja viigistas seisu, kuid kui mängida jäi 12 sekundit, viisid Veidamani vabavisked Kalevi uuesti ette - 71:69. Tartlased mängisid viimasel rünnakul Hallikule, kuid tema kaugvise ei tabanud (Kuivale jäänud Halliku kolmesed täna seitsmest null!). Lauapalli said siiski tartlased ning Hallikul avanes veel üks võimalus, ent ka tema raske kahepunktivise teed korvi ei leidnud.

Seeria jätkub esmaspäeval Tartus.

Põnevad lõpusekundid: