Otsustavaks sai Sven Kaldre kena tegutsemine üheksa sekundit enne mängu lõppu, kui ta 71:71 viigiseisult koos veaga kahepunktiviske sisse pani ning ka vabaviskel täpne oli. Lõpusekunditel Timo Eichfussi viigivise ei tabanud ning võidu saigi kirja kodus pallinud Rapla.

Võitjate parimana tõi Nolan Cressler 27 punkti, Indrek Kajupank lisas 23 silma ja seitse lauapalli. Pärnakate resultatiivseim oli 19 punktiga Mihkel Kirves.

Raplal on nüüd tabelis seitse võitu ja kuus kaotust, millega ollakse neljandal kohal. Pärnul on kuues, viie võidu ja kaheksa kaotusega.

Mäng täispikkuses:

Enne mängu:

Raplal on tänavu kirjas kuus võitu ja kuus kaotust, pärnakatel viis võitu ja seitse kaotust - seega on Pärnul võimalus võidu korral tabelis möödunud hooaja finalistist mööda tõusta, kui neid vähemalt viie punktiga võidetakse.

Sel hooajal on omavahel kohtutud kolm korda - Balti liigas on kaks korda peale jäänud Pärnu, koduses liigas korra Rapla.

Rapla jäi oma viimases kohtumises suurelt 53:90 alla BC Kalev/Cramole, Pärnu jäi samal ajal 70:82 alla Tartu Ülikoolile.

Kohtumine Rapla Sadolini spordihoones algab kell 17 ning Delfi TV toob kohtumise huvilisteni otseülekandes.