Enne tänast oli Audentesel tabelis kirjas 6 kaotust, Rait Käbini hoolealused olid seni leppinud 5 kaotuse ja 1 võiduga. Seega teadsid mõlemad tiimid, et täna nad võidupunkte vajavad.

Kohtumist alustas paremini TTÜ, kes avaveerandiga 9-punktilise vahe sisse tegi. Suuremaks aga vahet ei käristatudki ja kogu ülejäänud kohtumise hoidsid Indrek Visnapuu noored juhendatavad end kümne küünega mängus sees.

Närvilistel lõpuminutitel tegid Audentese mehed aga paar lubamatut pallikaotust ja üheskoos mööda läinud kaugvisetega üllatuslikku võitu siiski sepistada ei suudetud.

Võitjate parimana sai täna 19 punkti ja 10 lauapalliga kaksikduubli kirja Mooses Kaja. Kristjan Kitsing toetas teda 17 silma ja 5 lauapalliga. Kahekohalise arvu punktideni jõudis ka 10 silma visanud Toomas Raadik.

Audentese resultatiivseimaks kerkis 21 silmaga Siim-Markus Post. Kaksikduublile oli 13 lauapalli ja 9 punktiga lähedal Sander Raieste. Hästi paistsid silma ka Kristian Kullamäe ja Taavi Jurkatamm, kes vastavalt 17 ja 15 punkti viskasid.

Enne mängu:

Audentese SG/Noortekoondis pole sellel hooajal veel võidurõõmu maitsnud, kuid mitmel korral on nad teistele klubidele hambaid näidanud. Väga hea esitus tehti enam kui kuu aega tagasi valitseva Eesti meistri TÜ/Rocki vastu, kui Taaralinna meeskond otsustas mängu ära alles viimase veerandiga, kirjutab basket.ee.

Hooaja algus on olnud raske ka TTÜ KK-le. Balti liigas on kaotatud kõik 6 senipeetud mängu. KML-is on samuti peetud 6 kohtumist, millest on kaotatud kõik peale ühe. Ainukene võit saadi Audentese vastu.

1. novembril peetud mäng oli suureskooriline ja tasavägine. Tänu viimase veerandi 30:20 võitmisele suutis TTÜ kindlustada liigahooaja ainukese võidu tulemusega 100:89. Tolles mängus viskas TTÜ kasuks Toomas Raadik 31 punkti ja võttis 15 lauapalli. Audentese poolt tegi väga korraliku mängu 204cm pikkune Kregor Hermet, visates 20 punkti ja võttes maha 7 lauapalli.

Statistiliste näitajate järgi on TTÜ justkui tugevam. Kaheseid (49 vs 47%), kolmeseid (34 vs 27%) ja vabaviskeid(84 vs 77%) tabavad TTÜ pallurid parema protsendiga kui noortekoondise mängijad. Ka lauapalle võtab TTÜ keskmiselt mängus rohkem kui Audentes – 31,3 vs 29,2; ning üliõpilaste võistkond teeb ka pallikaotusi keskmiselt mängus vähem – 15,2 vs 20,3.