"Hartil avastati korralikult välja ravimata vana vigastuse kohal luuümbrise põletik. Hüppeliigese lähedal, pahkluust natuke ülevalpool,"selgitas Delfile Kalevi peatreener Kalle Klandorf. "Hart tuli ise rääkima, et jalg teeb kogu aeg valu ja ta ei saa meeskonda enam aidata. Aus poiss, mulle ta meeldib. Kahju, et vigastus ei võimalda tal jätkata," nentis Klandorf ja lisas: "Uue tsentri otsingud juba käivad. Mõned mehed on silmapiiril ja kui sobiliku variandi leiame, siis toome ta kohe meeskonna juurde. Ühte pikka on kindlasti juurde vaja."

Erakordse hüppevõimega silma paistnud Michael Hart pidas Eesti liigas 13 kohtumist, tema keskmised näitajad olid 8,8 punkti ja 4,4 lauapalli.

Delfile teadaolevalt üritas Kalev kiirelt reageerides meeskonda tagasi tuua nigeerlase Maduabum Chukwudiebere, kuid 2011. aasta Los Angeles Lakersi drafti valik otsustas Eestisse jäämise asemel minna hoopis Mongoolia liigasse. Tundub, et seiklejahing.

Käesoleval hooajal on Tallinna Kalevi ridades mänginud juba kuus välismaalast, neist ainsana kuulub hetkel meeskonna hingekirja Asenso Ampim.