Hääletus kestab 8. juunil kella 23.59-ni. Lisaks peaauhinnale loosime kõikide osalejate vahel välja Spaldingu Euroliiga ametliku mängupalli ja mängupalli replica, kolm Spaldingu Euroliiga tänavakorvpalli ning neli Spaldingu spordikotti.


Delfi Spordi "Hoovikossu viskekunn" kampaania reeglid

1. Kampaania "Hoovikossu viskekunn" toimub Delfi.ee keskkonnas ja alamsaitidel. Kampaania kestab perioodil 13. mai - 8. juuni 2014. Osalejad saavad videosid saata 28. maini Delfi TV keskkonnas märksõnaga "hoovikoossu viskekunn". Kampaania võitja selgitatakse rahvahääletuse tulemusel. Korraldajal on õigus anda välja eriauhindu.
2. Kampaania korraldajaks on AS Delfi (registrikood 10586863), aadressiga Narva mnt 11E, 10151 Tallinn.
3. Kampaania peaauhinnaks on Spalding NBA Gold korvpalli välikonstruktsioon
3.1. Lisa-auhinnad on
3.1.1. Spalding Euroliiga ametlik mängupall 1 tk
3.1.2. Spalding Euroliiga mängupalli replica 1tk
3.1.3. Spalding Euroliiga tänavakorvpall 3tk
3.1.4. Spalding spordikott 4tk
4. Kampaanias osalemiseks tuleb filmida videoklipp, mis kujutab korvpallitrikki, trikiviskeid vms ning laadida see üles Delfi.tv keskkonda
5. Video üleslaadimisel lisada video juurde märksõnaks "hoovikossu viskekunn“.
6. Kampaania korraldaja ei vastuta, kui kasutajal ei õnnestu videot üles laadida korraldajast mitte sõltuvatel asjaoludel.
7. Video üleslaadimisega Delfi.tv keskkonda annab kasutaja kampaania korraldajale õiguse kasutada üles laaditud videot kampaania tegevustes ja Delfi.ee keskkondades.
8. Peaauhinna ja lisa-auhindade võitjad kuulutatakse välja Delfi keskkonnas ja Delfi.ee ja/või Delfi Sport Facebooki lehel. Võitjatega võetakse ühendust e-maili aadressil, mille nad sisestasid videot üles laadides.
9. Auhinnad antakse võitjatele üle hiljemalt 14 tööpäeva jooksul peale loosimist. Kui võitja ei ole õigeaegselt tulnud auhinnale järele, jääb auhind väljastamata. Auhindade üleandmine toimub isikut tõendava dokumendi alusel Korraldaja asukohas. Kõik auhinnad, peale peaauhinna, saab kätte AS Delfi kontorist, aadressil Narva maantee 11E, 10151 Tallinn.
10. Kõik auhinna kasutamise ja/või kättesaamisega seotud lisakulud jäävad võitja kanda.
11. Kampaanias osaleja poolt Kampaania tingimuste eiramise või Korraldajale enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude ebaõnnestumiste korral (kampaania Korraldajal ei õnnestu võitjaga kontakti saada tema poolt edastatud kontaktandmetel jmt), mis ei ole tingitud kampaania Korraldaja süüst, ei vastuta Korraldaja Kampaanias osalejate auhinna loosimisest või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.
12. Auhindade üleandmisega seotud riiklikud maksud tasub Korraldaja Eesti Vabariigi seadustes sätestatud korras.
13. Auhinna võitjal ei ole õigust loovutada auhinda kolmandale isikule.
14. Auhinda ei asendata teist liiki auhindadega ega hüvitata rahas, v.a. juhul, kui auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga Korraldaja otsusel.
15. Korraldajal on õigus teha reeglites muudatusi või täpsustusi, teavitades sellest üldsust Delfi kanalites.
16. Kampaania Korraldajal on vääramatu jõu ilmnemisel, samuti reeglite olulise rikkumise või kuritarvitamise asjaolude ilmnemisel, ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhinnad välja andmata, teatades sellest viivitamatult Delfi kanalites. Samuti võib Korraldaja auhinda mitte välja anda, kui leiab, et auhinna võitnud isik on võitmiseks kasutanud ebaeetilisi või ebaausaid vahendeid.
17. Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi õigusaktidele.
18. Kõigi pretensioonide korral saab lisainfot aadressil delfi@delfi.ee või AS Delfi, Narva mnt 11E, 10151 Tallinn.