Kell 19.30 pidi algama Alexela Korvpalli Meistrivõistluste kohtumine TÜ/Rockiga ning korvi tõrge ähvardas selle ärajätmist.

Raplakad pidasid tartlaste ja kohtunikega läbirääkimisi ning lõpuks otsustati, et mängitakse nö. väiksel väljakul. Teatavasti on korvpalliväljakut tribüünide kokkutõmbamisega võimalik mitmeks täismõõtmetes väljakuosadeks jaotada ning nii toimubki tänane mäng "väikeses saalis". Kohtumine on ühtlasi ka edasi lükatud ning algab kell 20.

Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul on tegemist ekstreemse olukorraga. "Olime nõus mängima Kohilas, aga seal algab samal ajal esiliiga mäng. See variant kukkus ära. Siin on ohtlik, kuna redelid ja seinad on väga lähedal, aga mis sa teed," ütles Kullamäe murelikul ilmel. "Kõige tähtsam, et mehed terveks jääks. Tean, et siinsete redelite vahel on mitmedki mehed käeluid murdnud. Kaalusime päris tõsiselt mittemängimist, aga ei taha publikut ka petta, kes on kohale tulnud. Nemad pole ju milleski süüdi. Eks ta üks võimlemistunni korvpall tuleb," lisas Kullamäe.

Hommikul tervitas korvpalliliit fänne aprilli-uudisega, et Rock ja Kalev/Cramo on otsustanud mängud Rapla ja Valga Maks&Mooritsaga ära jätta. Kalevi ja Valga mäng on hetkel täies hoos. Antud hetkel aprillinaljaga tegemist ei ole.