Rocki mänedžer Meelis Pastak ütles Delfi Spordile, et lepingut Petrukonis veel sõlminud pole, ent suusõnaliselt on temaga lepingu tingimustes kokku lepitud ja esmaspäeval peaks leedulane liituma Tartus meeskonnaga.

Pastak lükkas ühtlasi ümber reede õhtul Itaalia meedias ilmunud teate, nagu oleks Rockiga harjutav Janar Talts otsustanud siirduda Itaalia esiliiga klubisse Forli. "Huvi Itaaliast on suur, aga Janar on praeguse seisuga öelnud neile "ei" ja meile, et soovib jätkata Tartus," kommenteeris Pastak ja avaldas lootust, et järgmisel nädalal jõutakse Taltsiga ka ametlikult leping vormistada.

Rockiga liituv 27-aastane Petrukonis on terve profikarjääri Leedus veetnud. Viimasel hooajal mängis ta Juventuse ridades, enne seda on läbi käinud ka Lietuvos rytase, Perlase ja Lietkabelise tiimidest.

Clemsoni ülikoolis korvpalliharidust omandanud käinud keskmängija tõi Balti liigas möödunud hooajal keskmiselt 9,6 punkti ja 4,4 lauapalli. Leedu liigas olid keskmisteks 7,4 punkti ja 4 lauapalli.

Rocki peatreener Gert Kullamäe näeb leedulases korvialust jõudu, kes eelmisel hooajal meeskonnas puudus. "Eurosarja play-off'is ungarlaste vastu oli meil just üks sellist tüüpi mängija puudu," sõnas ta.