Tallinnas Kalevi spordihoones paarisaja silmapaari all peetud kohtumine püsis suure osa ajast seisu poolest küll tasavägisena, aga kindlalt tartlaste kontrolli all. Avaveerandajal kindlat minekut näidanud TÜ/Rock võitis esimesed kümme mänguminutit 24:17. Teise veerandaja järel näitas tabloo tartlaste eduseisu 52:45.

Veel kolmanda veerandaja keskel püsis ilma puhkepäeva saanud Janar Taltsi ja Valmo Kriisata mänginud TÜ/Rocki eduseis viie-kuue punkti peal, aga veerandaja lõpus tehti 10:2 spurt ning enne viimast neljandikku oli eduseis juba soliidsem – 75:62.

Neljas veerandaeg algas mõlema meeskonna jaoks skoorivaeselt. Alles veerandaja keskel said tartlased sihiku taas paika, aga siis ka tõhusalt – minutiga kolm kaugviset, neist kaks Tanel Sokult, viisid TÜ/Rocki juba 21 punktiga ette. Sama vahe püsiski mängu lõpuni ja lõppskooriks kirjutati 93:72.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul tuleb kalevlastele hea mängu eest au anda. „Rünnaku poolelt oli meil täna hea mäng, hoidsime pallikaotused kontrolli all ja viskeid tabasime hästi. Kaitses jäime esimesel poolajal hätta, aga kindlasti au Kalevile – nad viskasid raskeid viskeid sisse ja tegid meie elu raskeks. Teisel poolajal saime aga kaitse korda ja jõudude vahekord loksus paika.“

TÜ/Rockil said käe valgeks kõik 10 platsil käinud mängijat. Gert Dorbek tabas viis kaugviset ning kogus 21 punkti ja kaks korvisöötu. 13 punktiga lõpetas kolmest kolm kaugviset tabanud Tanel Sokk. Timo Eichfuss viskas 11 ning tsentrid Karolis Petrukonis ja Joosep Toome tõid võrdselt 10 punkti.

TLÜ/Kalevi edukaim oli leedukas Robertas Grabauskas 21 punkti ja viie lauapalliga. Erik Luts lisas 14 punkti ning Thomas Droney 12 punkti ja kaheksa lauapalli.

TÜ/Rockil on nüüd Alexela KML turniiritabelis kirjas 22 võitu ja viis kaotust, mis annab teise koha. TLÜ/Kalev on kolme võidu ja 17 kaotusega kaheksandal kohal.

Järgmisel nädalal on tartlasi ees ootamas EuroChallenge kohtumine Saksamaal. Teisipäeval, 10. veebruaril astutakse Frankfurdis vastu sealsele Fraport Skylinersile ning võidu korral säilitab TÜ/Rock hea võimaluse pääseda play-offi. Pall pannakse mängu Eesti aja järgi kell 20.30.