KK Pärnu juhatuse esimees Mait Käbin kinnitab sõlmitud kokkulepet, lisades veel järgmist: "Üks oluline lüli sai meeskonnas paika. Reinar on suurte kogemustega hasartne võitleja, osav nii korvi all kui ka keskpositsioonil. Valusa käega mees kolmepunktijoonel, kaugemalgi. Koos kapten Silver Leppikuga on peatreeneril nüüd teinegi käepikendus väljakul, kelle järgi noorematel joonduda".

Reinar ise ütleb, et tema Pärnusse tuleku üks suurimaid põhjuseid on peatreener: "Kirjuta suurte tähtedega HEIKO RANNULA! Me oleme väga kaua sõbrad olnud ja tunnen teda hästi. Austan trennides teda, kui pealikku ja mängija-treeneri suhtes meil küsimusi ei ole."

Millal Reinar meeskonnaga liitub on veel lahtine: "Teen hetkel ise trenni ja siis liitun koondisega, eks ma play-off mängudeks ikka jõuan," pole mees oma huumorisoont kaotanud.

Eelmisel hooajal Ungarist naasnud koondislane liitus TÜ/Rocki meeskonnaga vahetult enne play-off mänge. Falco Trend-Opitka KC värve esindas Hallik kokku 23 mängus, neist 17 Ungari meistriliigas ja kuus FIBA Europe Cupil. Ungari liigas kogus mees keskmiselt 19,5 minutiga 10,1 punkti ja 2,2 lauapalli. Rocki meeskonnas sai ta keskmiselt mängida 15 minutit ja tabas 8,9 punkti.