Avis Eesti tegevjuhi Alo Jürgensteini sõnul on ettevõte nii Rapla Korvpallikooli toetaja kui ka meistriliiga meeskonna nimisponsor vähemalt kolmel järgmisel hooajal. "Nii nagu AVIS lähtub enda äris positiivse ja personaalse kogemuse pakkumisest, soovime, et ka Rapla korvpall ajenduks positiivsest spordikogemusest, mis oleks järjepidev nii laste, noorte, meeste kui ka naiste korvpalli kontekstis," selgitas Jürgenstein.

Ta lisas, et Rapla korvpallimeeskond ja fännid näitasid eelmisel hooajal, et korvpall ja sport on neile olulised ning seda soovitakse hingega edasi viia. Avis Eesti loodab, et sel aastal austus ja huvi korvpalli vastu jätkub ning et veel rohkem noori jõuab pallisaali - kas treeningutele või siis mängudele kaasa elama.

Rapla Korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp sõnas, et uue nimispornsoriga lepingu sõlmimine on annab võimaluse tõhustada korvpallis tehtavat igapäevatööd ning tõsta kvaliteeti. "Meil on ülimalt hea meel, et koostöö Avis Eestiga mõjutab tervet meie korvpallikooli - sellest saavad peale meeskonna osa ka naiskond ja noored, kes teinekord jäävad nii-öelda lipulaeva tegemiste varju, kuid kes on jätkusuutlikkuse tagamiseks sama tähtsad," rõhutas Karp.

Kuusmaa jätkab, ameeriklasest tsentri tulek lähedal

Korvpallikooli tegevjuhi hinnangul tähendab leping uue nimisponsoriga kohustust ja vastutust: "Olla tihedalt seotud rahvusvahelise brändiga nagu seda on Avis, on küll suur au, kuid samas ka vastutusrikas ülesanne."

Sarnaselt teistele meistriliiga meeskondadele on ka Rapla jaoks olnud korvpallihooajaks valmistumine pingeline - ometigi on suures osas selge, millised Eesti mängijad Raplas oma arenguteed jätkavad ning käed on juba löödud ka ameeriklasest tagamängija Devin Brooksiga. "Oleme lepingu allkirjastamisele väga lähedal ka Brooksi senise meeskonnakaaslase Will Artinoga ning otsime veel üht pikka meest," sõnas Karp.

Kuigi Avis Rapla meeskonna komplekteerimine veel käib, siis on selge Aivar Kuusmaa jätkamine peatreenerina - seda vähemasti järgmisel kahel võistlushooajal.

Aivar Kuusmaa: "Hooaeg on kindlasti põnev ja väljakutseterohke - loomulikult soovime taas enda toetajaid ja fänne positiivselt üllatada ning läbi hooaja mänguilu pakkuda."

Kuusmaa nentis, et eelmise aasta finaalturniiri meeskonnad on kindlasti ka sel hooajal väga tugevad vastased, kuid Rapla eesmärk on loomulikult jõuda taas medalimängudeni.

Fännklubi saab uue kuue

Rapla meeskonna nime ja värvide vahetusega lähevad kaasa ka fännid.

Fännklubi juhi Rain Oksaare hinnangul on nad kindlad, et meistriliiga meeskonna helesinise värvi vahetumine ilusa säravpunase vastu toob ka fännidele lisaenergiat. "Oleme kindlad, et punane värv on võitjate värv, mis annab kindlasti ka saalis kaasaelajatele energiat juurde," rõhutas Oksaar, hinnates seda, et korvpallikooli uus sponsor Avis toetab ka koduklubi fänne, kaasates neid nii meeskonda puudutava visuaalse identiteedi uuendamise protsessi kui ka toetades fännitoodete uuenduskuuri.

Selleks, et fännklubi tegevust tõhusamaks muuta ja organiseeritumalt meeskonnale kaasa elada, on Avis Rapla fännid otsustanud luua MTÜ. "Usume, et MTÜ-na tegutsemine annab Rapla korvpallisõpradele veel hoogu juurde ning võimaldab meil teha selgemat ja läbipaistvamat koostööd ka korvpalli sponsorite ja Rapla Korvpallikooliga," sõnas Oksaar.

Avis Rapla alustab uut meistriliiga hooaega sealt, kus eelmine lõppes: avamäng toimub kodusaalis 10. oktooril, kus vastaseks on Rakvere Tarvas.