Värske täiendus jõudis Eestisse täna õhtul ning homme ootab ees esimene treening. "Loodan, et ta on terve ja tahtmist täis. Eelneva info põhjal peaks tal Eesti liiga jaoks mänguklassi olema piisavalt," kommenteeris Andres Sõber. Uue mehe tulek võib ühtlasi tähendada, et Darryl Palmeriga pikka juttu enam pole.

Mullu Rootsi kõrgemas seltskonnas olid Bakeri keskmised näitajad Örebro Eco eest mängides 27 minutit, 13,4 punkti ja 6,5 lauapalli. Ta ühines Rootsi klubiga hooaja käigus, olles eelnevalt pallinud Saksamaa esiliigas Hanau Hebeisen White Wings meeskonnas. Koostööd jätkus seal viieks mänguks, ameeriklase keskmised näitajad olid 14 minutit, 3,2 punkti ja 3,8 lauapalli.

Hooajal 2013/2014 mängis Baker pool hooaega Soome meistrisarjas Karhu Kauhajoki satsis. Ta viskas keskmiselt 13,8 punkti ning võttis 5,9 lauapalli. Kolmeste tabavus oli üsna suure visete arvu juures (29/66) tervelt 43,9 protsenti.

Tarva järgmine mäng on kolmapäeval, 19. oktoobril Balti liigas, kui kodus võõrustatakse lätlaste Ogre/Kumho Tyre meeskonda. Siis peaks Baker tegema Tarva eest debüüdi.