Kalev võitis Saku suurhallis meistriliiga kolmanda poolfinaalmängu lisaajal 80:77 ning pääses 3:0 seeriavõiduga finaali, kus eilsest ootab ees TLÜ/Kalevi seljatanud TÜ/Rock.

"Rapla mängis meie jaoks mingil määral tundmatut kaitset. Viskasime punktid täis, aga jäime korvi all otsima ja seisma. Oma tavapärast rünnakut ei mänginud," ütles Veideman ja tõdes, et tundis täna lõpuminutitel kohustust otsustavad läbiminekud enda peale võtta. "Kui oma asjad jooksma saime, mängisime hästi. Viskasime ju tegelikult oma punktid ära. Tasavägiseks läks sellepärast, et Rapla viskas meile ka palju. Oleksime nad 50-60 punkti peal hoidnud, oleks vahe suurem."

"Raplal polnud täna midagi kaotada, nad olid nii öelda taganttulijad. Nagu näha, siis keegi risti ette ei löönud, kui vaja, läksid ka läbi. Viis pluss Raplale väga kõva vastupanu eest!" kiitis Veideman vastast.

Samas tundis Veideman head meelt, et finaali eel mängiti kolm pingelist lahingut, mitte ei jalutatud kellestki suurelt üle. "Kindlasti olid need mängud heaks ettevalmistuseks finaalseeriaks. Eelmisel aastal võitsime poolfinaalmängud suuremalt, mis mingil määral mõjus ka finaalile. Seekord olid ikka tõsised korvpallilahingud," sõnas ta.

Finaalseeria algab esmaspäeval, 16. mail kell 19.10 Saku suurhallist. Otseülekanded on ikka Delfi TV-s ja TV6-s.