"Jaa, tublid, au ka kiitus neile. Nad mängisid minu arust ilusti just meeskondlikult. Jõudu neile, ega ma ei hakka hullama siin praegu - seda enam, et me kaotasime."

Tartu Ülikool Rocki loots Gert Kullamäe pärast hooaja avamängu 73:81 kaotust BC Kalev/Cramole. (7. oktoober)

"Siin juba naljad käivad, et ma olen 27-aastaselt veteran. Natuke ikka tunnen vastutust, üritan nooremaid vedada nii palju oskan ja suudan."

Rapla AVISe ääremängija Indrek Kajupank Aivar Kuusmaa meeskonda naasmisest. (11. oktoober)

"Tihtipeale hakatakse alguses panema. Esimene veerandaega viskas ta meile 14 punkti, pärast saime juba normaalselt hakkama. Kui ta nii jätkab, siis on ta päris huvitav kuju. Järgmine mäng on TTÜ-l Pärnuga. Kindlasti ei läinud Heiko Rannulal see mäng silmadest mööda. Siis on Coreyl juba raskem."

BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak TTÜ mängumehest Corey Raley-Rossist, kes viskas debüütmängus Kalevi vastu 22 punkti. (22. oktoober)

"Minul isiklikult on mängutarkust juurde vaja. Võimas kuju, midagi pole öelda. Oleks "plekki", jätaks Myersi ka satsi... Aga ma ei ole öelnud, et me ei jäta teda."

Rapla AVISe juhendaja Aivar Kuusmaa klubis testimisel viibinud Mike Myersist pärast 21-punktilist võitu Pärnu Sadama üle. (31. oktoober)

"Ma arvan, et see oli ka hea, et me kaotasime - selle pealt saab nendega riielda natuke. Vaatame seda videot ja küll nad siis näevad ise. Mõni mees juba nutab seal riietusruumis."

TLÜ/Kalevi loots Kalle Klandorf kurjustamas hoolealustega pärast kahepunktilist kaotust Rakvere Tarvale.

"Lõppkokkuvõttes on ta ikkagi mäng, aga mis seal salata, loomulikult on natukene raskem. Okei, vend (Mait Käbin, Pärnu klubi president) on nii kogenud juba, et saab aru, mis seisud kuskil võistkonnas on, aga eks vennapoja (Norman Käbin, Pärnu mängujuht) käest saan nüüd õhtul jälle oma kommentaarid kätte."

TTÜ juhendaja Rait Käbin pärast kaotust oma pikaaegsele koduklubile Pärnu Sadamale. (14. november)

"Meie meeskondlik mäng pakkus rõõmu. Oleme natuke jälle paremaks läinud. Enesekindlust on ka mõnedel meestel juurde tulnud. Poleks ise ka uskunud, et see harjumine ja toimetulemine nii palju aega võtab. Samas pole ma pole kordagi arvanud, et me nii sandid oleme (nagu tabeliseis näitab)."'

Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber pärast 30-punktilist võitu TTÜ üle. (23. november)

"(Naerab.) Kas sa ei näe siis, ma võtan alati (mänge) enda peale! Olin ainukene pikk mees ja tuli mängida. Kaks nädalat tagasi olin ka ise Achilleusega audis, aga praegu on okei. Ei tea, milles see asi on, aga eks vanust ole ka."

Valga-Valka Maks ja Mooritsa keskmängija Viljar Veski pärast Rakvere vastu 21 punkti viskamist. (5. detsember)

"Balti liigas on veel kolm mängu ja siis tuleb süldi aeg."

Rakvere Tarva tagamängija Mario Paiste enne jõule. (5. detsember)

"Kõigest jääb puudu. Meil on praegu mingi ülim ebakindlus. Me teeme mingeid täiesti idiootseid asju väljakul. Kalev mängis tegelikult väga kehva mängu, aga me mängisime veel kehvemini. Terve mäng pakuti (võitu), aga me mõtlesime ainult mingeid jamasid välja. Ütlesin kohe alguses, et mina ei hakka (noore koosseisu tõttu) vabandusi tooma - olgu noored, aga nad on ikkagi mängumehed. Selliseid vigu, nagu nemad kohati teevad, võib teha miniklassis."

Pärnu Sadama juhendaja Heiko Rannula pärast kaotust TLÜ/Kalevile. (15. detsember)

"Kui nüüd nalja teha, siis teine [TÜ/Rock] ja kolmas [Rapla] on käes (võidetud - toim) ja Varrakul jalg juba väriseb."

TTÜ loots Rait Käbin pärast võitu Rapla üle. (9. jaanuar)

"Noh, eks see tegelikult niikuinii tuleb välja... Tegelikult oli põhjus hoopis mujal. Juba nädal-kaks on Moskva Himki tema vastu huvi tundnud ja täna tuli ka konkreetne pakkumine. Nii et kui paberimajandus korda saab, siis suure tõenäosusega homme on ta Moskva Himki mees juba."

Alar Varrak selgitamas, miks Josh Boone Rakvere vastu kaasa ei teinud. (12. jaanuar)

"Teine mees, kes meile väga palju pahandust tegi, oli Tanel Sokk, kes riietas TLÜ/Kalevi meeskonna lahti. Ta tegi üheksa resultatiivset söötu ja viskas ka omajagu punkte... 14 punkti - natukene palju tema kohta."

TLÜ/Kalevi juhendaja Kalle Klandorf pärast kaotust Rockile. (13. veebruar)