Tartus olid kohal kõigi üheksa KMLi klubi peatreenerid, treenerid-juhendajad või esindajad. Alar Varrakut (Kalev/Cramo) asendas väärikalt Martin Müürsepp, Varis Kruminši (BC Valga-Valka Maks&Moorits) asemel võttis kõneisiku rolli endale klubi mänedžer Antti Vasar, Heiko Rannula nime järgi on aga endiselt juhendaja mitte peatreener (tegemata ülikoolis veel mõned üldained – toim.).

“Kuna viimastel aastatel on traditsiooniks saanud seda pidada meistriks tulnud meeskonna kodulinnas, palun lahkesti kõiki siinolijaid tuleval sügisel Rakverre,” märkis Tarva juhendaja Andres Sõber oma sõnavõtus.

Müürsepp tunnistas üritust läbi viinud Marko Kiljaku küsimusele vastates, et kevadine finaalkaotus on tal siiani valusalt meeles: "Küll see hõbe ikka haiget teeb, siiamaani. Aga positiivne on see, et favoriidikoorem on nüüd kevadeks Rocki kanda."

Intervjuu Martin Müürsepaga:

Korvpalliliidu president Jüri Ratas ütles ürituse avasõnas: “Olen kindel, et tuleb erakordselt põnev hooaeg, ka meeskondade koosseisud annavad selleks väiteks alust. Ka KML püüab olla uuenduste teel ning latti kõrgemale seada – eeskätt peaks see olema nähtav uue visuaali näol – ülekannete graafikas, samuti uuendusena toome korvpalisõpradeni igal esmaspäeval mängijate TOP 5 sooritused. Kolmandaks on meil nüüd heategevuspartner.” Sellest hiljem.

Veel tänas Jüri Ratas eraldi Alexelat, liiga nimisponsorit, kellega alustatakse teist hooaega, üks aasta on veel varuks. “Täname, et nad meid usaldavad. Vastu saame pakkuda vägevaid emotsioone, võitluslikke-tasavägiseid mänge ja suurt publikuhuvi."

Andreas Laane Alexela poolt sõnas: “Au ja uhkus on olla Eesti parima liiga sponsor. Nii tugevat, kõrgetasemelist ja võrdset liigat Eestist teist ei ole. Korvpalliliit on professionaalseim alaliit, kes suhtleb kõigi osapooltega. Isiklikult loodan, et mängud liigas saavad olema veelgi tõsisemad – et oleks intriigi, võrdseid mänge, põialt aga hoian kõigile..!”

Sel hooajal on Alexela KMLi heategevuslikuks koostööpartneriks vähiravifond “Kingitud elu”, mille eestvedaja Toivo Tänavsuu ka tänasel esitlusel kohal oli. Kogu hooaja jooksul saame selle kohta kindlasti rohkem kuulda ja ka lähipäevil eraldi uudisena. Igal juhul olge korvpallisõbrana valmis - aitama kinkida elu...!