Taastusprotsessil silma peal hoidva Svea Milleri sõnul pole täpset tervenemise tähtaega võimalik prognoosida, sest tegemist on keerulise juhtumiga. "Me ei näe täpselt, kui hästi katkenud lihaskiud paranevad. Igapäevaselt ei ole võimalik ka uuringuid teha. Mõni päev võib seisund tunduda juba hea, aga pigem on see petlik. Sarnasest vigastusest väljatulek võtab aega, liigselt riskida ei ole mõistlik," hindab Paiste olukorda hinnatud taastusravi spetsialist Miller.

Korvpallur ise on viimase aja edusammudega rahul ja hellitab juba vaikselt mõtteid väljakule pääsemisest. "Jalg liigub päris normaalselt, ainult lihas on närbunud. Tuleb isuga taastavaid harjutusi teha ja lihaste toonust järk järgult tõsta. Küll jalg korda saab," oli Paiste kindel. "Millal ma väljakule tagasi saan, seda tuleks küll targemate inimeste käest küsida. Aga ma loodan, et ehk õnnestub mängida veel sel hooajal," lisas Paiste.

Esimest aastat Rakvere Tarva koosseisu kuuluv saarlane moodustas hooaja esimeses pooles koos Sten-Timmu Soku ja Brandis Raley-Rossiga Eesti ja Balti liiga ühe võimsama tagamängijate kolmiku.