"Ma oleksin pidanud selle viske ära tegema. Harjutasin seda viset. Süüdistage kaotuses mind. Mina olen süüdi. Kõik algab mängujuhist ja ma võtan selle vastutuse," kordas Brooks, kes viskas viimase 45 sekundi jooksul mööda kolm viset. Lõppskoori vormistanud korvi tabas 24 sekundit enne lõppu Rain Veideman. 7 sekundit enne lõppu väristas vabavisetel kätt Gregor Arbet, mis jättis Raplale veel kiirrünnakust viigistamisvõimaluse, mida Brooks ära ei kasutanud.

"Kahju on sellest, et Kalev oli väga võidetav vastane. Meil oli võimalus, aga me teinud oma parimat mängu ja nad kasutasid selle ära," rääkis külalismeeskonnale 15 punkti toonud leegionär.

Kuigi Brooks oli põhiturniiril ja veerandfinaalis üks AVIS Rapla liidreid, siis survet Kalev/Cramo vastu end tõestada ta ei tundnud. "Ma ei tunne enam survet. Olen juba korvpalli liiga kaua mänginud, et seda teha," lausus ta.

Meeskonnakaaslastest rääkides oli Brooks juba meeleolus, nagu oleks hooaeg läbi, kuigi ees ootab pronksiseeria TLÜ/Kaleviga.

"Meil oli väga lõbus aasta. Meil oli hea keemia nii väljakul kui ka väljaspool. Loodetavasti suudame selle perekonnatunde, sõpruse ja armastuse teineteise vastu säilitada. Meil on Rapla võistkonnas ikka tõesti väga tugev side," ütles 23-aastane ameeriklane.

Kalle Klandorfi juhendatavale Kalevile lubab Brooks anda samasuguse lahingu nagu Cramole. "Me peame neid kimbutama nii, nagu tegime seda Cramoga. Vaatame vead üle ja võtame end kokku. Peame alustama mängu tugevalt, selle väga agressiivseks viima ja keskendumise säilitama."

Cramo kullašansse hinnates ütles Brooks: "Nad on väga hea ründav tiim. Soovin neile VTB ja Eesti liigas edaspidiseks palju edu!"