Delfi ja TV3 koostöö ametlike korvpallikanalitena sai alguse kaks aastat tagasi, nüüd pikendasid osapooled lepingut kuni hooaja 2016-17 lõpuni.

"Mul on ääretult uhke tunne, Delfil õnnestub taas saada eksklusiivselt oma eetrisse koduse korvpalli järgmised kolm hooaega. Korvpall on Eesti kõige populaarsem spordiala ja Delfi kui Eesti suurima meediakanali ülesanne on näidata kõike, mis on eestlaste südames tähtsal kohal," kommenteeris Soonvald.

"Oleme tänulikud korvpalliliidule, et nad on rahul meie panusega korvpalli kajastamisse ja usaldavad meie meeskonna professionaalsust ning hingestatust. Samuti on meil hea meel, et lepingu kolmas osapool - TV 3 ja TV6 - on üha enam tähtsustamas korvpalli."

Uued lepingud näevad ette, et sarnaselt eelmistele jõuab ka eelolevatel hooaegadel Delfi TV, TV6 ja TV3 vahendusel hooaja jooksul vaatajateni kokku pea 100 Alexela meistriliiga, Balti liiga ja Eesti karikavõistluste mängu otseülekande.

Delfi eetris jätkab lisaks otseülekannetele korvpallisaade Basket TV, aga plaanis on korvpallikajastust ka täiendada üllatustega, mis spordisõpru kindlasti rõõmustavad.