"Üks mängija ei saanud mul aru, mida ta väljakul teeb. Mul on üks päev aega talle neid asju selgitada. Üritan homse treeningu ja videotega talle mõningad maa-ala kaitse põhitõed selgeks teha. Olen veendunud, et kui tahame siin seerias midagigi saada, peab see tulema maa-ala pealt," ütles Kuusmaa TV6 ja Delfi TV otse-eetris.

Rapla tuli avapoolajal välja 8:17 kaotusseisust ja võitis poolaja ühe punktiga 39:38, kuid suutis kolmandal veerandajal visata vaid kümme punkti. "Selleks, et mängu võita, on vaja kahte soliidset poolaega. Saime alguses pick and rolliga soliidsed viskekohad, aga Van der Mars ei realiseerinud osasid lihtsaid asju ära. Teine poolaeg eksisime palju korvi alt ja viskasime ka väljast mööda," sõnas Kuusmaa.

Samuti tundis Kuusmaa puudust oma põhitegijast positsioonile nr 4, Maurice Kempist, kes magas endal öösel selja ära. "Meil oli juba mänguplaan paigas ja hommikul selgus, et ta ei mängi. Pidime paljud asjad ümber tegema. Mõnes mõttes pean olema mänguga rahul, sest tean, et mul on veel üks lisakäik tema näol korvi alla võtta. Shawn King tegutses meie vastu korvi all liiga jõulliselt. Lauavõitluse saime puhtalt Kempi puudumise tõttu tappa."