"Saime kohustusliku võidu. See oli hea mäng teisipäevaseks mänguks valmistumisel. Mõned mehed said rohkem minuteid, teised jälle puhata.Tanel Sokk sai näiteks täitsa puhkepäeva. Rõõmu teeb 22 korvisöötu, visketabavusega oli küll pisut probleeme, aga pall liikus hästi," sõnas Kullamäe klubi pressiteenistuse vahendusel.

TÜ/Rocki eest kogusid neli meest kahekohalise punktisumma. Janar Talts oli suurim skoorija 16 punkti ja nelja lauapalliga. Kolm kaugviset tabanud Tanel Kurbas lisas 13 punkti, viis lauapalli ja neli korvisöötu. Kõik oma 12 punkti kaugvisetega toonud Valmo Kriisa andis ka neli korvisöötu ning Karolis Petrukonis viskas 10 punkti ja võttis kuus lauapalli.

Üleplatsimees oli aga punases TLÜ/Kalevi särgis Reimo Tamm 23 punkti ja kuue lauapalliga. Robertas Grabauskas sai hakkama kaksikduubliga visates 12 punkti ja võttes 14 lauapalli.

EuroChallenge sarjas edasipääsu juba kindlustanud Rock kohtub Körmendiga teisipäeval kell 19. Võiduga teenitaks alagrupis esikoht ning parim asetus edasiseks.