Alexela Korvpalli Meistriliiga nelja võiduni peetav finaalseeria stardib täna Saku suurhallist. Avavile antakse kell 19.10, Delfi TV ja TV6 korvpallistuudio alustab 19.00.

"Finaal on finaal ja siin algab kõik nullist. See, et me tänavu Kalevit võitnud pole, võib küll mõnel mehel ehk kuklas natukene tiksuda, aga usun, et ei see fakt ega Kalevi kaotuseta püsimine finaalseerias mingit rolli ei mängi," ütles Kullamäe Rocki ja Kalevi tänavust 0-5 saldot kommenteerides.

Varraku hinnangul on tänavu mõlema meeskonna šansid võita 50 : 50. „Mullu suutis Tartu ju väga head mängu näidata ja meistriks tulla. Seega ütleksingi, et tänavu oleks tiitli võitmine ehk isegi väärtuslikum kui mõned hooajad tagasi, kui järjest meistriks tulime,” sõnas ta.

Kas kõik alla meistritiitli oleks meeskonnale altminek? "Muidugi tahame võita, aga kui mõlemal poolel püsivad kõik terved ja Rock suudab väga hea partii pakkuda, siis..." märgib Varrak ja lisab, et vahepeal vigastusega kimpus olnud Mario Delaš ja Sten-Timmu Sokk on taas meeskonnaga treeninud ning loodavad ka finaalis platsile tulla.

Kullamäe sõnul oli TÜ/Rockil väga huvitav ja keeruline hooaeg. "Esiteks see koondisevärk, kus mitmed mängijad sügisel sisuliselt otse finaalturniirilt tulid. Siis veel erinevad vigastused, väga-väga magusad ja väga-väga valusad kaotused nii Balti liigas kui ka eurosarjas. Igal juhul väga õpetlik aasta. Olen ka alati öelnud, et suvele on hea viimase mängu võidu pealt vastu minna. See ju tähendaks, et võitsid ka finaalseeria. Meie eesmärk on alati tiitel olnud ja kui me mullu selle ära võtsime, siis ma ei näe põhjust, miks nüüd latt alla lasta," sõnas ta.