Pressiteates seisab, et korvpalliliidul pole muid sõnu kui taoline üle piiri läinud käitumine hukka mõista, igati taunida mõnitavat suhtumist kaasvõistlejasse ning samas tunnustada Rapla klubi mänedžmenti kiire ja ainuõige reageerimise eest. Nimelt on Rapla mänedžer Jaak Karp ja mängija ise vastasvõistkonna ning Paiste ees vabandanud.

"Võime kinnitada, et mõistame sellise ebasportliku käitumise hukka. Eks Brooks ise vabandab nii Mario, kui klubi ja fännide ees. Ise vabandame ka, et meie mängija sellise rumalusega hakkama sai. Kahju, et nii läks," sõnas Karp.

Kõik mängijad allkirjastavad Alexela Korvpalli Meistriliigaga liitudes mängija deklaratsiooni, kus on kirjas, et nad järgivad kõiki juhendeid ja eetikakoodeksit.

"Eetika vastu on siinkohal ilmselgelt eksitud, aga kuna mängija on kahetsenud ja vabandanud, siis on näha, et mängija on küllap oma eksimusest õppinud. Käesoleval juhul mingeid lisasanktsioone korvpalliliidu poolt ei tule," sõnas meistriliiga tegevjuhi kohusetäitja Anneliis Annus.