"Kohe järgmisel päeval oli meil korvpalliliidu esindajatega kohtumine. Rääkisime asjad läbi ja omalt poolt teeme kõik, et see ei korduks. Meie eesmärk ei olnud stseeni korraldada," sõnas Rapla meeskonna tegevjuht Jaak Karp Delfile ja Eesti Päevalehele.

Korvpalliliit otsustas Rapla meeskonna seekord karistuseta jätta. "Alaliidu eesmärk ei ole esimesel võimalusel rahatrahvi määrata. Nad on mõistlik partner," kommenteeris Karp. "Meie eesmärgid on mõlemal samad, üritame lahendust leida. Selliseid ettenägematuid olukordi tuleb ikka ette. Mina treenerit otseselt ei süüdista. Ta oli mängus sees, tegutses emotsiooni ajel. Proovime edaspidi mängu eel asjad läbi rääkida ja selliseid asju vältida."

Rapla meeskond takistas esmaspäeval 12:17 seisul minutilise vaheaja ajal telekaamerat, seades selle ette rätiku. Sellega rikuti korvpalliliidu üldjuhendi punkti 26.4, mis sätestab: "Klubi mängijad, treenerid ja abipersonal ei tohi televisiooni ülekantavate mängude ajal takistada minutiliste mõttepauside ajal arutatava salvestamist televisiooni või raadiojaamade esindajate poolt."

Rapla Avise ja Kalev/Cramo poolfinaalseeria jätkub täna Raplas kalevlaste 1:0 eduseisus. Delfi TV teeb kell 19.10 algavast mängust otseülekande.