Meistriliiga selle nädala avaetteaste pakuvad G4S Noorteliiga nimeline meeskond ja Tartu Ülikool. Turniiritabeli esimese ja viimase meeskonna duell leiab aset teisipäeval Tallinnas Audentese Spordikeskuses, kirjutab basket.ee. Kell 19.15 algavast kohtumisest teeb otseülekande Delfi TV.

Reedel lähevad vastamisi Rakvere Tarvas/Palmse Metall ja Pärnu Sadam. Rakvere ihkab turniiritabelisse neljandat võitu, kuid viimases mängus TLÜ/Kalevi üle võimu näidanud Pärnu vastu see kindlasti lihtne olema ei saa. Väärib vaatamist! Mängu näeb kell 19 Rakvere Spordihallis ja otseülekannet taas Delfi TV vahendusel.

Laupäev on korvpallisõpradele hea päev, sest Alexela KML-is toimub kaks mängu. Kell 17 algavas mängus võõrustab Rapla AVIS Sadolini spordihoones BC Valga-Valka/Maks&Moorits meeskonda. Mängu näeb Raplas või Delfi TV-st.

Päeva teises kohtumises võtavad mõõtu Tartu Ülikooli korvpallimeeskond ja TLÜ/Kalev. Tartu keskmängija Dominykas Milka saab sealjuures oskusi näidata oma endise tööandja vastu. Mäng algab Tartu Ülikooli spordihoones kell 18. Telepilti näitavad nii Delfi TV ja TV6.