Külalised piirilinnast mängisid ilma võistkonna liidri Jurijs Aleksejevsita, kes jäi teisipäevase Eesti Korvpalliliidu distsiplinaarkomisjoni otsuse kohaselt kohtumisest eemale Martin Paasoja löömise tõttu.

Valga-Valka näitas ka täna ebasportlikku mängu. Meeskonnale vilistati kolm tehnilist viga – Kristo Saagele kaks ning Valmo Kriisale üks. Sealjuures teenis Saage oma kaks tehnilist viga vaid 20-sekundilise vahega, sellele kõigele eelnes ka ebasportlik viga. Seega vilistati kogenud mängumehele paarikümne sekundiga koguni kolm viga, pärast mida Saage ka pingile puhkama pidi tulema.

Pärnu Sadamal viskas kahekohalise arvu punkte viis mängijat. Kõige resultatiivsem oli Rain Raadik, kes tõi meeskonnale 15 punkti (sh väljakult visked 6/6) ja 11 lauapalli. Mark Dorris ja Robert Valge viskasd 13, Paulius Petrilevicius ja Mihkel Kirves 12 silma.

BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa resultatiivseim oli Edgars Krumins 17 punktiga, Viljar Veski, Kristaps Kanbergs ja Valmo Kriisa tõid meeskonnale 11 silma.

Valga-Valkal oli väga halb viskepäev. Kolmeseid tabati 17,6% (6/34), kaheseid 32,3% (10/31) täpsusega. Pärnu Sadamal oli samad näitajad 38,9% ja 51,1%. Lauavõitluses jäi peale Pärnu 45 vs 33, resultatiivseid sööte jagas Pärnu 17, Valga 10. Pärnu tegi 14 pallikaotust, Valga 12.

Pärnu Sadam sai täna seitsmenda võidu 11 kaotuse kõrvale ning asub tabelis kuuendal kohal. BC Valga-Valka/Maks&Moorits on kaheksas kuue võidu ja 15 kaotusega.

Pärnu Sadam kohtub laupäeval kodusaalis TTÜ KK-ga, Valga-Valka/Maks&Mooritsal on järgmine mäng teisipäeval, kui sõidetakse külla Audentese SG/Noortekoondisele.