Esimese mängu hüppeliigese vigastuse tõttu vahele jätnud Thomas Droney peaks olema suuteline pronksiseerias väljakule tulema. Täna hommikul tehtud uuringud näitasid, et vigastatud jalal on küll tugevad väänamise tunnusmärgid, kuid otseselt puruks midagi pole. "Kartsime, et vigastus võib olla tõsisem, sest Droney olek reetis hullemat. Pärast tänast infot arstidelt on oluliselt suurem lootus, et ta saab meid seeria käigus ikkagi aidata," rääkis TLÜ/Kalevi abitreener Raido Roos.

25-aastane ameeriklane panustas põhiturniiri mängudes keskmiselt 11,6 punkti, 6 lauapalli ja 5,6 resultatiivset söötu.

TLÜ/Kalevi meeskonnas on problemaatilisi mehi veel. Avamängu lõpus valusalt kukkunud Dominykas Milkat vaevab tuharalihase valu, kuid see ei tohiks segada mängimist. Renato Lindmetsa opereeritud põlv kipub vedelikuga täituma ning tema osalemine järgmises kohtumises selgub lõplikult mängupäeva hommikul.

Rapla meeskonnas kadusid olla ei tohiks. Avamängus reielihasesse löögi saanud Indrek Kajupank tuli platsile tagasi ning jalg kannatas mängida küll.

Pronksiseeria teine kohtumine peetakse pühapäeval, 15. mail Raplas. Delfi TV näitab mängu otseülekandes, korvpallistuudio alustab kell 16.45. Seeria kestab kolme võiduni.