Rannula analüüsis Delfi palvel tänast Rocki 68:61 võitu, mis viigistas seeria 1:1-le:

"Täna mängis rolli psühholoogiline pool. Rocki mehed uskusid rohkem ning olid kõvasti agressiivsemad, kasutasid ära Kalevi liigse agressiivsuse, said kiiresti vabaviskejoonele ja sealt hakkaski edu tulema," sõnas Rannula.

"Kalevil ei läinud teist mängu järjest visked suhteliselt normaalsetelt positsioonidelt. Siis hakatigi kangutama ning lõpus oli juba päris kole see asi," tõi Rannula välja Kalevi kolmestetabavuse 24-st 3.

"Eks minagi uskusin, et reaalselt võttes on Kalev muidugi favoriit. Aga tänane tõestas, et see tuleb ka väljakul paika panna. Play-off'is ei loe ainult see, et sul on tugevam meeskond. Siin loevad teised asjad rohkem. Selge on see, et tasemevahed ei ole nii suured ning mida mäng edasi, seda suurem on tõenäosus, et sellised seeriad katkevad lõpuks. See kaotus tõi Kalevi maa peale tagasi ning kes teab, võib-olla oli isegi kasulik."

"Rockil oli vaja igal juhul võita, et enesekindlus tagasi saada, mis ka poolfinaalseeriaga pisut kõikuma lõi. Nüüd hakkab kõik jälle otsast peale. Tuleb väga huvitav kolme võiduni seeria, kus mõlemal on täiesti võrdsed võimalused. Mõlemal on visketabavuselt kõvasti juurde panna. Lõppude lõpuks võidab ju see, kes hakkab rohkem sisse viskama."