„Meil kõigil on väga hea meel selle võidu üle. Vanad Tarva poisid tulid meile vastu ning seetõttu oli meil kõigil kerge vibra sees. Ajasime aga oma rida ning murdsime nad. Minu meelest on meie poisid jälle sammu paremad kui eelmise korral, mõistes üksteist paremini. Igati uhke ja võimas võit,“ oli Andres Sõber oma meeskonna käekäigu üle õnnelik.

Mäng algas Rakvere juhtimisel. Kodumeeskond oli kohtumiseks hästi valmis ning haaras kiirelt initsiatiivi endale, mängides meeskondlikult. Tallinna Kalev küll taastus algusminutite kohmetusest, kuid Tarvas vastas sellele omakorda 13:0 vahespurdiga, juhtides veerandaja lõppedes 24:15. Teisel kümnendil asus Tallinna Kalev missioonile vähendada oma kaotusseisu. Tasahilju nad tulidki Rakverele lähemale ning poolajaks oli nende kaotusseis 6-punktiline, seisuks 40:34.

Pärast riietusruumist tagasi tulekut hoidis Tarvas initsiatiivi kindlalt enda käes. Tallinna Kalev küll püsis 10 punkti piirimail, kuid lähemale pealinnaklubi ei jõudnud ning enne otsustavat kümmet minutit juhtis kodumeeskond 64:48. Viimasel veerandajal hakkas Kalev väsima ja Rakvere seevastu jätkas samas tempos ja vahe muudkui paisus. Kohtumise lõppedes oli kodumeeskonna edu kindel ning võidunumbriteks oli tablool 81:59.

Tarva parimad olid nende võõrleegionärid Giedrius Gustas ja Gregory Jenkins, vastavalt 23 ja 20 punktiga. Jenkins korjas lisaks lauast 10 palli, tehes kaksikduubli. Neid toetas 16 punkti visanud Maris Laksa. Tallinna Kalevi resultatiivseim oli 15 punkti visanud ja 10 lauapalli korjanud Michael Hart. Teda toetas Kaido Saks 14 ning Mario Paiste 10 silmaga. Must päev oli Renato Lindmetsal, kes viskas oma endise koduklubi vastu vaid 3 punkti.