TÜ/Rocki eest kogusid kuus meest kahekohalise punktisumma. Enim viskas Timo Eichfuss – 18 punkti ning kaugvisked 3/3. Augustas Peciukevicius kogus vaid 17 mänguminutiga 15 punkti ja andis neli korvisöötu. Joosep Toome arvele jäi 14 punkti. Gert Dorbek ja Vilmantas Dilys viskasid võrdselt 13 punkti ning vägeva pealtpanekuga hiilanud Vincent Simpson 12 punkti. TÜ/Rock mängis kohtumist ilma puhkepäeva saanud Janar Taltsita.

Valga/Maks&Mooritsa resultatiivseim oli Kristjan Evart 15 punktiga. Viljar Veski viskas 12 ja Raitis Grafs ja Miguel Ortega võrdselt 10 punkti.

TÜ/Rockile andis mäng tabelisse topeltvõidu ja seega on meeskonnal koos 19 võitu ja üks kaotus, mis annab tabelis kindla esikoha, sest varem samal pulgal olnud BC Kalev/Cramo sai kirja oma teise kaotuse ja seda Rakvere Tarvalt skooriga 73:83.

TÜ/Rockil on järgmisel nädalal ees ootamas kaks kodumängu. Neist tähtsam on teisipäevane euromäng Samaara Krasnõe Krõlja vastu. Kui tartlased kell 20.00 algava kohtumise võidavad, kindlustavad nad edasipääsu kaheksa parema hulka. Nädala teises kodumängus võõrustatakse laupäeval, 15. veebruaril Utena Juventust.