Kohtumises sai otsustavaks kolmas veerandaeg, mille kestel Rock neljapunktilise poolaja eduseisu 48:33-le kasvatas ning sellega oli Kalevi "selgroog" murtud.

Kalev oli hädas tabavusprotsendiga. Kahepunktivisetest läbis korvirõnga 52-16, kaugviskejoonelt aga 13 üritusest vaid üks! Rock võitis ka lauavõitluse kindlalt 49-24.

Tartu parimad olid Vincent Simpson 17 ja Uros Lukovic 12 punktiga. Augustas Peciukevicius lisas 9 punkti ja 8 lauapalli. Kalevile tõi Reimo Tamm 11 punkti.

KK Pärnu alistas päeva kolmandas kohtumises TYCO Rapla 78:72.

Kohtumine kulges tasavägiselt kõik 40 minutit. Avaveerandi võitis Rapla 14:13. Seejärel sai mängu paremini käima Pärnu, võites poolaja kuue punktiga.

Kuigi Rapla püsis terve ülejäänud kohtumise kannul, siis vahet lõplikult tasa teha enam ei suudetud. Viimasele veerandile läks Pärnu seitsmepunktilises eduseisus ja neljanda veerandi keskel kasvas vahe ka 12-le.

Pärnu poolelt säras 18 punktiga Toomas Raadik. Janis Vahter lisas 17, Rannar Raap 14. Rapla parimad olid Žiga Fifolt ja Sven Kaldre, kes tõid vastavalt 20 ja 17 punkti.

„Võrdsete võitlus oli, mida oli ka oodata. Rapla ja Pärnu on selline heas mõttes vastasseis, mis on alati tervitatav, kuna konkurents on edasiviiv jõud,“ rääkis KK Pärnu manager Mait Käbin. „Rapla meeskond on agressiivne, mis tõi neile teatavates momentides edu. Kolmepunktiviskeid sooritasid nad pea poole rohkem kui meie, aga ei tabanud meie õnneks. Parema õnne korral oleks see mäng olnud tunduvalt tasavägisem,“ lahkas Käbin mängu.

Jaak Karp ei olnud rahul kahe aspektiga oma meeskonna mängus: „Kui laseme enda vastu võtta 19 ründelauda, siis ei ole aus, kui meie oleks võitnud. Lasime neil võtta lubamatult palju ründelaudu, mis andis neile uusi võimalusi. Olime ise ka esimesel poolajal rünnakul halvad, pingutasime ehk üle. Suur tahtmine pärssis rünnakul meie mõtlemist ja otsuseid.“