TÜ spordihoones üle tuhandepealise publiku ees peetud kohtumine kulges algusest peale tuliselt. Tartlased alustasid kohtumist bravuurikalt ja pärast viite mänguminutit juhiti mängu 16:6. Tuurid üles saanuna juhiti veerandaja lõpuks 28:12.

Teise veerandaja alguses viis Gert Dorbeku teine kaugvise TÜ/Rocki suurimasse eduseisu ning tabloo näitas juba 31:13. Sealt peale said aga pealinlased oma kaitse pisut paremini pidama ning peamiselt Vlad Moldoveanu vedamisel hakati vahet vähendama. Veerandaja keskpaigaks oli tehtud 10:1 spurt, mille lõpetas taas Dorbeku kaugvise. Kümne punkti ringi vahe püsima jäigi ja poolajaks näitas tabloo Rocki 49:36 eduseisu.

Pärast poolaja mõttepausi suutsid Kalevi mängijad kolmandal veerandajal näidata kõige südikamat vastupanu. Poolaja keskel oli nende kaotusseis Moldoveanu korvi järel kuupunktiline seisul 56:50. Aga TÜ/Rocki poolel võttis skoorimise üle Simpson, kelle kaks kaugviset hoidsid turvalist eduseisu. Veerandaja lõpetas Kalev/Cramo 6:0 spurt ning viimasele veerandajale mindi seisul 65:58.

Devin Gibsoni kaugvise vähendas kohe neljanda veerandaja alguses vahe neljale punktile, aga sellest lähemale enam ei jõutud. Viis järjestikust punkti Joosep Toomelt ja Vilmantas Dilyse edukas tegutsemine viisid Rocki taas korralikumalt ette. Minut enne lõppu tegi Janar Taltsi pealtpanek seisuks 83:74 ja kuigi lõpus tabas kaugviske, oma kolmanda, Gregor Arbet ja mängu lõpetas korviga Rain Veideman, tähendas see ikkagi Rocki kindlat 86:81 võitu.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli võit vaimses plaanis väga oluline. „Emotsionaalselt oli meile seda võitu vaja. Homme on mäng Valgaga ja teisipäeval ootamas Balti liiga tähtis mäng. Head meelt teeb, et võitsime poolvigase koosseisuga – Gert on just taastunud, Marekut säästsime täna ja Tanel jäi seljavalude tõttu välja. Kahju, et Augustasega nüüd lõpus nii läks – ta tegi hea mängu. Aga eks homseks ole selge, mis tal täpsemalt viga on ja kui kauaks ta eemale peab jääma. Eraldi tahaksin aga esile tõsta meie tänast võitluslikkust – suutsime Cramo vastu võita lauavõitluse, mis koosseise arvestades oli meie jaoks võtmemoment.“

Vilmantas Dilys sai 34 minutiga kirja kaksikduublit tähistavad 18 ja 13 lauapalli. Neli kaugviset tabanud Vinnu Simpsoni arvele jäi samuti 18 punkti ja lisaks neli korvisöötu. Lõpuminutitel õnnetult õlga vigastanud Augustas Peciukevicius kogus 13 punkti, seitse lauapalli ja neli korvisöötu. Samuti 13 punkti jäi Joosep Toome arvele ning Janar Talts panustas võitu 11 punkti ja seitse lauapalli. TÜ/Rockil ei teinud seljavalu tõttu kaasa Tanel Kurbas ning pingile jäi ka Marek Doronin.

Vlad Moldoveanu oli aga üleplatsimees 20 punkti ja üheksa lauapalliga. Gregor Arbet sai kirja 13 punkti. Curtis Millage viskas 12 ning Frank Elegar 11 punkti.

Alexela KML põhiturniiri võiduks tuleb TÜ/Rockil alistada homme Valgas sealne Valga/Maks&Moorits. Pall pannakse mängu kell 15.00. Rockil on enne viimast mängu turniiritabelis 29 võitu ja 2 kaotust, Kalev/Cramol enne Raplaga mängu 28 võitu ja 3 kaotust.